#Lovely 47.427M Posts

HI SELEBGRAM . » SALAM KENAL « BERSAMA AKUN POSTINGAN KERJASAMA @yogiprakoso_real @yogipenyiar . . Frame : @ ( @rizalp95 ) . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . Kalian belum hits dan terkenal kalau belum ada foto kalian diakun ini » @wajahselebgramid . . Ini akun khusus postingan foto WAJAH SELEBGRAM ID di seluruh Indonesia ㅤㅤ. Seleksi itu pasti, tapi jika kalian sudah mengikuti syarat yang ada kalian sudah masuk nominasi admin. . . 🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼 . Apa syarat nya : . 1. Wajib follow akun ini » @wajahselebgramid . 2. Like minimal 20 foto diakun ini » @wajahselebgramid . 3. Wajib like setiap UPLOAD an baru dari akun ini . 4. Tag @wajahselebgramid di setiap foto kalian dengan hastag #wajahselebgramid . 5. Buat kalian yang gak mau antri khusus foto, olshop, dan endorse , admin kasih kalian paket PAID PROMOTE ( Promote Berbayar ), kirim pesan kalian ke » DM admin « dengan tulisan ( PAID PROMOTE ). . . Sudah paham, langsung tag dan ikuti persyaratan akun ini 👍 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Foto kalian selanjutnya yang akan di post ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #yogipenyiar #yogiprakoso #wajahselebgramid #asian #cool #young #instagram #instapic #instagood #followforfollow #lovely #love #cuteboy #cute #handsome #man #handsomeboy #vsco #vscogood #vscocam #vscofood #vscoph #vscom #tagstagramers #live #likesforfollow
Sunset prewedding shoot # @ suruchiban**vasai #awsome moments with tejas keluskar & meghanath gawandi #lovely couple siddhesh &kavita
The lights will help you find the way✨🏮 #lights #stars #christmas #focus #hand #dark #lovely #bright #photography #beautiful
A good girl : 👧 Looks like a girl, acts like a lady. Plays like a boy ,isn't afraid to get dirty. Is respectable in public, is passionate in private. Treats her body like a temple, never like a motel. Is one men's lover, not the lover of many men. Loves unconditionally, hates with purpose. Speaks in truths, never in lies , and has a faithful heart. . . #girl #cool #model #fashion #lovely #운동 #fit #ootd #fitfam #strong #workout #awesome #gorgeous #beauty #style #셀카 #데일리 #fitness #럽스타그램 #followme #얼스타그램 #art #body #likeforlike
今日はみんなで旅行🐶❣️ #カノン #アトム #dogs #bichonfrise #lovely #lovemydog #京都
YEAAAY 😍😍😍 another new design!!!! dari produk @tisapinkluv quotes by #tisats udah bisa kamu dapetin di @tokome.id 😍💖 bingung cara pilih dan belinya. Gampang! Tuh👆🏻 klik link yang ada di bio aku di atas. www.tokome.id/tisapinkluv itu loh😍 harganya dijamin ga bakal ngabisin uang jajan kamu deh😍 #tisats #tisatspinkluv #pinkluv #cute #friendship #love #positivevibesonly #spreadthelove #besties #becausefriendshipisalifestyle #pink #lovely #newbrand #art #collection #merchandise #lovelylife #tokome.id
외할아버지 산소
‏ابحث في روح من تحب عن الحب فإن ايجاده ليس بالامر الصعب اهمس بكلمة احبك في اذن من تحب فلا تعلم مدى تأثيرها عليه الا حين تسمعها منه... صباح الخير والسعادة والحب 💕💕💕 💭 #تواجدكم_يسعدني😍😍‏‏ #Nature #naturehippys #naturelovers #datenight #lovely #naturalbeauty #look #night #sunset #water #mountainview #landscape #flowers #feel #likeforfollow #ksa #myphotography #island #forest #look #instagood #like4like #view #mood #view #summer #winter # #home #instagood #like4like #sea #weekend #waves
#happy #happybirthday #my #lovely #sisters #mysister #missyou #birthday #♥ Happy birthay to the person who means the most to me in the world. I hope your birthday wishes come true. Thank you fot always being right by my side,sweetheart. ♥️♥️♥️♥️
And I would know, do you? An after hours confession in correspondence to events in life. If you can be honest with yourself then there’s hope for you, or at least this is what I believe. ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #poems #poem #poemsporn #poetry #poetrycommunity #poetsofinstagram #poetrycommunityofinstagram #writing #write #writersofinstagram #writerscommunity #writersofig #spilledink #namaste #word #words #quotes #quote #qotd #tagsforlikes #likesforlikes #like #lonely #heart #lonelyheart #lovely #love
YEAAAY 😍😍😍 another new design!!!! dari produk @tisapinkluv quotes by #tisats udah bisa kamu dapetin di @tokome.id 😍💖 bingung cara pilih dan belinya. Gampang! Tuh👆🏻 klik link yang ada di bio aku di atas. www.tokome.id/tisapinkluv itu loh😍 harganya dijamin ga bakal ngabisin uang jajan kamu deh😍 #tisats #tisatspinkluv #pinkluv #cute #friendship #love #positivevibesonly #spreadthelove #besties #becausefriendshipisalifestyle #pink #lovely #newbrand #art #collection #merchandise #lovelylife #tokome.id
So many good people. Svein Møxvold, 'There are a lot of good people around', 2011.
#kiddoz #lovely #precious 😍😍 happy momy with two kiddoz
#맛스타그램 #주말저녁 전서방에게 기분좋게 기꺼이 지갑열어줘야하는날 💳 여러모로 내 기분이 좋아서 😊 ㅋㅋㅋ . . #칠곡맛집 #석경 #안동생갈비 #food #delicious #family #enjoy #yolo
I am married to the sweetest, most wonderful husband. It has been a little over a year since our wedding. It is such a nice thing to sit with a cup of coffee, watching photos, and thinking about our time together💗 . . . #floriselpphotography #creativeportraits #great_captures_people #portraitphotography #portraittpage #portraitphotographer #lovely #portrait_shots #portrait_universe #portrait_vision #clickinmoms #portraitinlove #portrait4ever