#FaceOil 96.371K Posts

So I might have gone out last night and I might have had a bit too many Guinnesses and so I may be a bit dehydrated this morning...... @larocheposayuki Toleriane cleanser @jordansamuelskin Hydrate serum (yes, I cracked open my backup bottle remembering that yesterday Jordan said I could layer his Hydrate and Jane's Hydrator for a 💥of 💦 I know I was all about Vichy's Mineral 89 serum which I still LOVE and think is pure genius, but I missed using Hydrate ❤️) @janescrivnerskincare Hydrator for an extra blast of hydration - looove this stuff @esteelauderuk Advanced Night Repair Eye cream - more hydration @baremineralsuk Eternalixir oil - even more hydration and moisture @lush Imperialis moisturiser- yep, more moisture Plan for today: tea, lots of food, sofa, painkillers, Netflix..... 🤦🏼‍♀️ #toooldforthisshit #notdrinkingagain ⭐️ #larocheposay #toleriane #jordansamuel #jordansamuelskin #janescrivner #janescrivnerskincare #hyaluronicacid #bareminerals #eternalixir #faceoil #esteelauder #advancednightrepair #lush #hydration #dehydrated #
I love these products. I use the scrub twice a week. I use the facial gel twice a day, in the morning and in the evening. That little jar is face oil. I only use 3 drops and I mix it with my day cream. (In the evening with my night cream.) They smell really good 😍😍 @kruidvat #care #careproduct #scrub #facialgel #facial #face #faceoil #oil #originals #kruidvat #teatree #smellgood #insta #instagood #instadaily #instagram #like4follow #like4like #followme #tagforlikes
フルーツとビタミン🍋🍊🥝 クナイプのオイルは、今までローズの使ってたけど、オリジナルの買ってみた♪こっちのがにおいは好きかも😺 フェイスマスクは、個装のが旅行に便利だから✨ #kneipp #kneippbiooil #oil #faceoil #puresmile #essencemask #vitamin #facemask #sheetmask #mask #skincare #skincarecosmetics #cosmetics #beauty #beautycare
Masih lagi dalam mood Promo taww! Korang cepat dapatkan Set basic ni dengan hanya RM99 sahaja. Jimat betul. Apa tunggu lagi grab cepat sebelum hujung bulan ni ya. Whatsapp 019-3746249 Ain Syazwani💜 #MaryJardin #maryjardinkualakrai #MaryJardinians #claymask #detoxclaymask #faceoil #facialsoap #collagenserum #serummj #organicbeauty #organicskincare #naturalbeauty #naturalskincare #organicproducts #beautyandhealth #healthbeauty #dermatology #aesthetic #maryjardinbeauty #maryjardinskincare
I simply can't get enough of this beautiful skincare range @rosalenaskincare that sponsored us for @joannehynes LFW Presentation with @eoinmakeup. It's a definite fixed feature in my kit now! #skincare #facemist #facialoil #faceoil #skincare #skincareaddict #editorschoice #beautyeditorschoice #beautyedit
. Assalamualaikum.. hi chanteks 😘 . Tak suka mekap tapi nak kulit cantik ? Tak suka tepek cream kat muka tapi nak jaga kulit? Nak cepat tapi byk sgt cream nak kena tepek kat wajah? . Kami ada penyelesaiannya. . Tadaaaa.. Ni lah BASIC SET Mary Jardin. . Cuma ada 3 item je. Setiap hari guna cuma 2 je iaitu FACIAL SOAP dan FACIAL OIL. DETOX CLAY MASK seminggu sekali je. . 2 langkah mudah dan #chanteks dah sedia untuk memulakan langkah. . Kalau nak protects from uv tambah serum je dah jadi full set. . Rasa mahal sgt ke ? . Biarlah alah membeli, menang memakai kan 😉 . Taklah mahal pun kalau kira dengan cara pengggunaan setiap hari, tak sampai pun RM3.00 utk bahan natural yang premium ni. Dahlah natural tiada bahan kimia merbahaya lagi. Kulit cantik, Insya Allah badan pun sihat. . Tunggu apa lagi.. . Rugilah siapa yang tak grab tu. . Cepatlah WhatsApp . "NAK MJ" =======> 0197187547 "NAK MJ" =======> 0197187547 "NAK MJ" =======> 0197187547 . . 💜Every Woman's Dream💜 . . #skincare #naturalproduct #naturalskincare #madebydoctor #organicproduct #organicskincare #kosmetikmurah #jerawat #jerawathilang #jeragat #eczema #facesoap #faceoil #claymask #serum #kosmetik #igshopmalaysia #onlineshopping #wanitacantik #sayajual #sayaguna #sayaguna #maryjardin #igmashup3 #aurainsta #aurainstabatch9 #chantekskinz
So excited to try this oil out tonight plus the nude liner😍👌!! #faceoil #underfoundation #evenskintone #hydration #niodphotographyfluid #makeupgeek #nudeeyeliner #beautybay
Jom semua beli pink lady ni..banyak fungsinya....pasti takkan menyesal kalau beli ...harga pun berpatutan. . Fungsi pink lady👇 😍menganjal&mengebukan payudara 😍perapat miss V 😍menggurangkan nafsu makan 😍meremajakan kulit 😍melancarkan peredaran Darah 😍Dan banyak lagi . Cuba bezakan PINK LADY dengan produk mahal . 1.muka👉RM50 2.kuruskan badan👉RM80 3.Rambut gugur👉RM100 4.Jerawat👉RM100 5.Besarkan payudara👉RM120 6.kesihatan👉RM50 7.Putih satu badan👉RM90 8.Awet muda👉RM80 . Cuba Kira berapa dah habis duit kita...banyakkkan...so jadilah pembeli yang bijak ...Beli saja PINK LADY all in one...takpayah nak berhabis duit beribu ribu nak beli banyak -banyak ... . . 💰RM280 FREE POSTAGE 📲order or any question 👉0183749849 . . #honeybeevenom #facemist #facespray #arganoil #minyakargan #moisturiser #wedding #nikah #tunang #barangkahwin #arganoil #serum #faceserum #faceoil #makeup #kadkawin #weddingcard #majlistunang #madu #honey #aqua #aquabase #foundationaqua #pinklady #supplementkurus #nakkurus #bodycantik #asetcantik #besarkanpayudara #besarkanpunggung
Bukan sebarang minyak yang boleh dibpakaikan di muka. Kena make sure COMEDOGENIC rating 2 atau <2. . APA ITU COMEDOGENIC RATING?? . Comedogenic oils adalah jenis minyak yang akan block pori kita bila pakai kat kulit. bukan semua minyak yang berkhasiat boleh pakai kat kulit tau. Bila dia block pori kita, jadilah whitehead/blackhead dan jugak jerawat. . . Tau tak salah satu minyak yang ramai orang pakai yang tinggi comedogenic rating nya? COCONUT OIL!! Memang coconut oil banyak khasiat tapi jangan guna kat muka sebab comedogenic rating dia 4 (semakin tinggi rating semakin buat pori sumbat). Jadi berhati2 dalam memilih minyak yang nak dioles di wajah. . . Cuba tengok FACE OIL MARY JARDIN. minyak2 yang digunakan semuanya comedogenic rating 0-2 sahaja. Sangat rendah. Sebab tu pengguna2 face oil mary jardin cakap... . "Peliklah nama face oil tapi macam tak berminyak pun. Bila pakai terus serap dalam kulit." . Nak try face oil? skrg tengah ade birthday promo mj RM99 sahaja untuk 2 botol Face oil istimewa ni. . #MaryJardin #naturalskincare #faceoil
Nature is my medicine! -sara moss. . Kenapa kena guna mary jardin ni? Dah la mahai ye dak? Berbaloi ke beli? . haaa..ni nak habaq mai ni. Mari kita sama-sama fikir. . 1) Mary Jardin sangat pentingkan kualiti. . Dari bahan-bahan yang superb sampai la ke packagingnya. Antara bahan-bahan semulajadi yang mahal terdapat dalam produk MJ : - Bentonite Clay(lumpur gunung berapi). - Susu kambing pure. - Argan Oil. - Avocado Oil. - Olive Oil. - Oat. - dan banyak lagi. . Yang paling best, result dari hasil penggunaan skincare MJ ni sangat-sangat best! Ramai yang berjaya menyelesaikan masalah kulit muka mereka termasuklah saya 😍. . 2) MJ merawat kulit muka. . MJ merawat punca kepada kulit yang tidak sihat. sel-sel kulit baru tumbuh dengan baik & menjadikan kulit muka sihat, ph seimbang, baru boleh hasilkan kulit yang glowing & flawless. So, bila pakai mekap barulah nampak natural, tak payah nak tacap tebal-tebal semata-mata nak sorok cela. . 3) Penggunaan yang jimat. . Kebanyakkan produk MJ boleh bertahan 2 bulan keatas bergantung kepada cara gunanya. Kalau diikutkan pengalaman saya menggunakan MJ, cukup memadai : - secalit kecil sabun, - sekali picit serum, - 2 titik face oil, - 1 sudu kfc clay mask untuk cover 1 muka. Dan penggunaannya cukup sekadar 2x sehari. . Kebiasaannya, produk MJ cepat habis bila customer terlampau suka nak guna, sebab tu kadang-kadang hanya bertahan sebulan. . 4) Sangat minima penggunaan bahan kimia. . Produk yang menggunakan bahan natural memang lebih mahal disebabkan bahan mentah itu sendiri lebih mahal berbanding bahan kimia sintetik. . Ramai yang tahu, Penggunaan bahan kimia adalah merbahaya kepada kesihatan & memberi mudarat yang amat menakutkan. Berapa ramai yang sengsara disebabkan skincare yang ada merkuri? paraben? . Ini kerana kita suka kepada hasil segera. Bahan kimia akan menampakkan hasil segera tapi tidak berkekalan. Kerana konsepnya bukan untuk kesihatan, hanya untuk menutup kekurangan. . #fikirfikirkan #jagasebelummudarat #maryjardinnaturalskincare #naturalbodyscrub #naturalbeauty #naturalbodycare #faceoil #facesoap #claymask #lotion #bodyscrub #lipbutter #lipblam #collagenserum #collagendrink
這些天早晚開始有些許涼意🍁🍁,進入秋冬之際,肌膚也越來越敏感,您是不是該準備一瓶適合自己的保養油,呵護全身肌膚? 愛爾蘭奢華芳療品牌 Lucy Annabella 精心挑選摩洛哥堅果油、多款有機精油與植物油調配而成的護理油,能當臉部美容油、舒壓按摩油、身體保濕乳、護髮油💕💕💕產品為全素食,手工製作,更經過COSMOS最高有機認證,是孕婦也能安心使用的有機保養油喔😘 👉線上訂購:奇摩超級商城 商店:芙莉詩汀 官網:www.lpristine.com.tw #lucyannabella #luxuryskincare #skinfood #instabeauty #arganoil #essentialoils #aromatherapy #bodycare #bodyoil #faceoil #hairoil #spa #spa按摩 #摩洛哥堅果與佛手柑有機護理油 #摩洛哥堅果與乳香有機護理油 #美容油 #保養油 #按摩油 #按摩精油 #精油 #身體油 #護髮油 #護理油 #芳療 #舒壓 #孕媽咪 #有機保養 #有機保養品 #摩洛哥堅果油 #芙莉詩汀