#Businessacademy360 82.297K Posts

ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ . Kenapa anda harus mencuba Oribelle foundation ~kerana ianya x melekit ~x bcapuk ~mesra solat, suci, bersih n halal ~sesuai utk semua jenis warna kulit ~dpt menutup cela pd wajah ~mengandungi spf50++ utk melindungi wajah dr sinar UV ~menjadi wajah nampak semulajadi ~dpt merawat masalah wajah secara beransur2. ~tahan sehingga 12jam. ~bagi yg xgemar bmekap.. memadai dgn foundation saja ~harga mampu milik. . Berminat klik link wasap: wasap.my/60128554595/Oribelle.foundation #AloraSkinz #alorafoundation #alorateambyyang
FOUNDATION ALORA . Kelebihan Foundition Alora 🍀 ✅Menghalus dan mencerahkan kulit ✅Membantutkan pertumbuhan jerawat ✅Sesuai utk kulit yg berjeragat dan berjerawat ✅Anti-aging + Melindungi Lapisan Kulit Dari Sinaran UV. ✅Merawat Pelbagai Jenis Masalah Kulit Muka. ✅Senang Dicuci & Mesra Solat. ✅Menutup Liang Pori Yang Kecil & Besar. ✅Menutup Parut Jerawat, Jeragat, Tanda Lahir, Lebam & Kesan Cela. ✅Merangsang Pertumbuhan Sel Kulit Baru. ✅Foundation Tidak Pudar Atau Comot Walaupun Berpeluh 🌹rm 35 tidak termasuk pos . Berminat klik link wasap: wasap.my/60128554595/foundation.alora #AloraSkinz #alorafoundation #alorateambyyang
ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ . Kenapa anda harus mencuba Oribelle foundation ~kerana ianya x melekit ~x bcapuk ~mesra solat, suci, bersih n halal ~sesuai utk semua jenis warna kulit ~dpt menutup cela pd wajah ~mengandungi spf50++ utk melindungi wajah dr sinar UV ~menjadi wajah nampak semulajadi ~dpt merawat masalah wajah secara beransur2. ~tahan sehingga 12jam. ~bagi yg xgemar bmekap.. memadai dgn foundation saja ~harga mampu milik. . Berminat klik link wasap: wasap.my/60197240851/Oribelle.foundation #AloraSkinz #alorafoundation #alorateambyyang
FOUNDATION ALORA . Kelebihan Foundition Alora 🍀 ✅Menghalus dan mencerahkan kulit ✅Membantutkan pertumbuhan jerawat ✅Sesuai utk kulit yg berjeragat dan berjerawat ✅Anti-aging + Melindungi Lapisan Kulit Dari Sinaran UV. ✅Merawat Pelbagai Jenis Masalah Kulit Muka. ✅Senang Dicuci & Mesra Solat. ✅Menutup Liang Pori Yang Kecil & Besar. ✅Menutup Parut Jerawat, Jeragat, Tanda Lahir, Lebam & Kesan Cela. ✅Merangsang Pertumbuhan Sel Kulit Baru. ✅Foundation Tidak Pudar Atau Comot Walaupun Berpeluh 🌹rm 35 tidak termasuk pos . Berminat klik link wasap: wasap.my/60128554595/foundation.alora #AloraSkinz #alorafoundation #alorateambyyang
ORIBELLE FOUNDATION BY ALORA SKINZ . Kenapa anda harus mencuba Oribelle foundation ~kerana ianya x melekit ~x bcapuk ~mesra solat, suci, bersih n halal ~sesuai utk semua jenis warna kulit ~dpt menutup cela pd wajah ~mengandungi spf50++ utk melindungi wajah dr sinar UV ~menjadi wajah nampak semulajadi ~dpt merawat masalah wajah secara beransur2. ~tahan sehingga 12jam. ~bagi yg xgemar bmekap.. memadai dgn foundation saja ~harga mampu milik. . Berminat klik link wasap: wasap.my/60197240851/Oribelle.foundation #AloraSkinz #alorafoundation #alorateambyyang
Testimoni Custemer yg puas hati ... katanya Fdation Alora dapat merawat parut pada wajahnya😘 #aloraskinz #alorafoundation #aloraserum
Kejayaan tidak akan datang sndiri jika tdak berusaha dari bwah.. Sebarang pertanyaan sila wassap syira ye.. Msti akan dibalas 1 per 1 ye.. . . wassap only 01119411106 . . #businessacademy360 #earnwhlieyoulearn #projekusahawanonline16 #pengangguran #mencarirezeki #busnesonline #bisnesoffline #bisnesparttime #student #surirumah
ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan. . . 📲WS:010.571.7932(tengku) - . . . #businessacademy360 #bisnesonline #bisnesmudah #bisneshalal #grandedbusinesseliteclub #gbecsapok #facultymillionaire
Tak semua benda yang kita nak, akan dapat sekelip mata, kadang2 pengorbanan tu penting . . #businessacademy360 #facultyofmillionaire #Allahknows #01116521435 #keeppraying #keepfighting #ba360 #ba360granite #bisnesanakmuda #bisnesonline #incomeberganda #gbecsapok bisnesbudaksekolah #ba360
Dajjal part2 . . Be aware ⚠ . . #nabilalifestyle #businessacademy360 #milionaire #daretorich
"Life"😎 People come and go. Everyone thats been in your life has been there for a reason, to teach you, to love you, or to experience life with you. In life, there are some people you're going to have to lose in order to find yourself. Kehidupan adalah satu cabaran. Ada yang berubah ke arah kebaikan dan ada yang sebaliknya. Setiap detik waktu penting untuk dihargai. Jom..sesiapa yg nak jana kehidupan yg berpendapatan.. Mulakan langkah yg bijak dgn ws no di bawah.. Amirin- 01125039589 Saya akan offer diskaun bagi org yg terawal pm utk jadi bisnes partner saya...😘😘 . . . #programgandakanwang2k17 #businessacademy360 #ba360amethyst #ukm #uia #uthm #usm #utem #upm #uum #utm #utmm #us #usim #upm #upsi #upnm #ums #unimap #unimas #ump #ukm #uiam #unitar #nottingham..
"Jika anda ingin melihat masa lalu, lihatlah keadaan sekarang. Jika anda ingin melihat masa depan maka lihatlah apa yang anda lakukan sekarang. 🎓+💼+💰 =👨‍👩‍👧‍👦 💗 Allah swt .. . #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #facultyofmillionaire #earnwhileyoulearn #projekusahawanonline18 #alhamdulillah #rezeki #allah
BEZA ANTARA REZEKI DENGAN GAJI gaji=ada PAYSLIP rezeki=TIADA gaji=datangnya dari PERUSAHAAN rezeki=datangnya dari ALLAH gaji=berupa WANG rezeki=datang dalam bermacam rupa gaji=diperoleh dengan KERJA rezeki=diperoleh dengan IMAN &TAKWA gaji=boleh DIDUGA rezeki=sering tidak DIDUGA gaji=walau sudah BESAR tetapi sering dirasa KURANG rezeki=selalu MENCUKUPI meskipun jumlahnya tidak SEBERAPA gaji=perlu DIUSAHA,DIKERJAKAN,DIKEJAR rezeki=akan datang sendiri bagi mereka yg BERIMAN DAN BERTAQWA gaji=boleh tertukar MILIK rezeki=TIDAK akan TERTUKAR MILIK gaji=hanya digunakan di DUNIAWI rezeki=boleh digunakan DIDUNIA DAN DI AKHIRAT dan yang PASTINYA bukan setiap orang memiliki GAJI tetapi REZEKI setiap makhluk di dunia ini sudah tersedia REZEKI baginya sebelum ia lahir lagi sehinggalah ia mati jadinya jangan bimbang dan jangan takut setiap makhluk pasti ada rezekinya semua sudah teratur untuk mu ingatlah bahawa GAJI itu cuma sebahagian KECIL sahaja dari REZEKI. #Businessacademy360 #gradedbusinesselitclub #facultyofmillionaire #projekusahawanonline #berniagadarirumah #anasYoungEntrepren #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #Gbecfans #5FiguresAciever #roadtomoneyfreedomtimefreedom #newproject #newplatform #newproduct #newpayout #bf2m #GBEC wsp0194398192 ANAS FAZLY
Usaha anda sekarang menentukan siapa anda 5 tahun akan datang . . Dengan siapa anda bergaul, apa pengaruh yang ada pada anda, semua itu mempengaruhi ilmu serta kebolehan anda. Tak salah anda lahir miskin tapi berusaha bersungguh demi masa depan berbanding seorang yang pemalas dan pengecut walaupun mempunyai kebolehan! . . Sesiapa yang ingin mengentahui apa usaha kami selama ini, set appointment anda harini sekarang. . . @azuwan_matsedi 0194566439 - whatsapp 0187924200 - call . . #GradedBusinessEliteClub #GradedOfficial #BusinessAcademy360 #kelantan #kelantanese #purekelantanese #paidreview #NameIsAzuwan🍗 #TimeToBeGreatAgainAzuwan #LotOfLove #LessOfHate #DoaYangBaikBaik #justiceleague #MYOB #SpreadLoveNotHate #mycoffeeprince #pinjamkanhatiku #prosumer #ccuser
SELAMAT PETANG SEMUA . . . Kepada sesiapa yang nak buat side income terutama student bermodalkan serendah RM250. anda akan mendapat free module dan free coaching dari saya dan team boleh pm laju-laju . Mahu tahu apa sebenarnya yg dilakukan oleh team kami? Maila 3 orang terawal pm saya, nak ramai² pun bole💕 . for business purpose: . Helmi Mahmud 0187612314 . #businessacademy360 #facultyofmillionaire #Allahknows #0187612314 #keeppraying #keepfighting #ba360 #ba360granite #bisnesanakmuda #bisnesonline #incomeberganda #gbecsapok # bisnesbudaksekolah #ba360
Kalau gagal macam mana? . Haa ini soalan yg asyik bermain dalam fikiran saya sebelum mjebakkan diri dalam bisnes. Risau betul memikirkan kalau buat tak jadi mcm mana? apa akan jadi klu tk balik modal? kalau gagal? what if busy and tak sempat nk buat bisnes? . macam macam difikirkan. Tapi tk tahu dtg mana keberanian tu terus start. 😂 . saya belajar sesuatu..alahai tak mati pun mencuba 😂 betul tak? sibuk betul fikirkan klu tak jadi. hahah . cuba tukarkn jdi positif. kalau menjadi mcm mana? what if berjaya? mungkin ini rezeki aku? kan lebih baik dfikirkan mcm tu 😉 . Ingat, tak mati pun mencuba. Winner never quit; Loser never start. . . Business purpose: 📱0187612314 Helmi #Businessacademy360 #Skillonlinestage3 #ewmodule #projekusahawanonline #berniagadarirumah #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #gradedbisneseliteclub #newproject #newplatform #newproduct #newpayout #bf2m #GBEC
💰MONEY³💰 ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan.tidak kira peringkat umur. . whtapp 01126593976 - . . . #BUSINESSACADEMY360 #BA360 #BISMILLAH #USAHA #USAHAWANMUDA #STUDENTLIFE #PMFORJOIN
💰MONEY³💰 ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan.tidak kira peringkat umur. . whtapp MUHAMMAD ZAIDI 01126593976 - . . . #BUSINESSACADEMY360. #BA360 #BISMILLAH #USAHA #USAHAWANMUDA #STUDENTLIFE #PMFORJOIN
*buat bisnes kena kental?* . . . Business bukan baru start terus berjaya, terus kaya, terus income beribu. Bila start business kau kena, √ Usaha √ Kuat semangat √ Hati yang kental √ Sanggup tahan kata2 orang sekeliling √ Tidak cepat melenting Jangan baru berniaga 2-3 bulan sudah berhenti. Macam mana mau maju? Sedangkan orang yang berjaya dalam perniagaan perlukan masa bertahun2 untuk sampai ke tahap dia sekarang. Jangan putus asa. Pedulikan orang sekeliling. Believe in yourself. Be humble, be brave and be kind to people. Peringatan untuk diri sendiri dan orang orang sekeliling 💖 . #BusinessAcademy360 #facultyofmilionaire #usahatanggakejayaan #RoyalBusinessSchool
Assalamualaikum, peringatan ⚠ . . Dajjal 🔥🔥🔥 . . Surah kahfi jgn lupa ❤ #facultyofmilionaire #businessacademy360 #nabilalifestyle #igatallah
Kalau tgok bisnes kt luar sana, nk start bisnes RM2,000 - RM3,000 kalau business biasa2. Tapi tanpa ilmu pun tiada guna. . Sbb 7/10 orang yang baru bermula dalam perniagaan gagal. Sbb utama adalah tiada ILMU dalam perniagaan. . Dalam BUSINESS ACADEMY 360 kita guna konsep EARN WHILE YOU LEARN. Melahirkan usahawan yang berpelajaran dan berpendapatan. . So semua diajar di Business Academy 360 dalam masa yang sama boleh jana pendapatan menggunakan platform yang disediakan. So jgn berlengah pm sy cepat📱- 0192902471 . . #businessacademy360 #entrepreneur #projekusahawanonline17 #projekjanapendapatan #income #online #marketing #gbec #bisnesonline #lepaklepakbuatduit #bisnesanakmuda #tbt #followme
"Jika anda ingin melihat masa lalu, lihatlah keadaan sekarang. Jika anda ingin melihat masa depan maka lihatlah apa yang anda lakukan sekarang. 🎓+💼+💰 =👨‍👩‍👧‍👦 💗 Allah swt .. . . . 📲WS:010.571.7932(tengku) . . . #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #facultyofmillionaire #earnwhileyoulearn #projekusahawanonline18 #alhamdulillah #rezeki #allah #salamjumaat
Where there is a will, there is a way. If there is a chance in a million that you can do something, anything, to keep what you want from ending, do it. Pry the door open or if need be wedge your foot in that door and keep it open. - Pauline Kael . #businessacademy360 #facultyofmillionaire
[ASAL BISNES JE TUNJUK DUIT IKAT GETAH] . . Nahhhh ! Tengok duit syiling tu . Jum abam ajar buat duit rm100-rm500 sehari .. Nak takk?? Nanti ada pula yg kata ..Takkan sembang juta juta tnjuk duit syiling je 😌 .. . . Habis tu nak bagi bukti macam mana lagi bro ? 😂😂 memang lumrah manusia . Buat apa pun orang akan mengata . . . . Hidup jangan ikut pandangan org lain kalau nk berjaya . Nak tahu macam mana #skillonlinestage3 boleh bantu anda keluar dari masalah kewangan? . . Whatsapp for business purpose . 📞 0172544342 . . #businessacademy360 #royalbusinessschool #projekincometurbo #earnwhileyoulearn #daretodream #sideincome #janapendapatan #crystalcell #rbsfans #viefans #gbecsapok #facultyofmillionaire
JAUH perjalanan LUAS pemandangan Well, in life kdg2 kita x sedar apa yg berlaku pd kita Kita inginkan mcm2 Kita impikan pelbagai perkara Tapi sometimes kita x dpt apa yg kita harapkan Yes people, exacto ! Just remember, Allah tak kasi apa yg kita nak. Allah kasi apa yg kita perlu. Walau mcm mana tak sukanya kita kdg tu. Remember people, its a give from him. Follow the flow of life, learn and keep moving forward . #businessacedemy360 #rbsfans #viefans #gbecsapok #businessacademy360
ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan. . . Nurizman Yakub 01125369776 - . . . #gradedbusinesseliteclub #imanlifestyle #youngenterpreneur #travellog #nasiayampenyet #r25 #yamaha #businessacademy360 #facultyofmillionaire
Hai guys, buat apa tu?
Bila kita nampak cenderung mengejar kehidupan yang lebih baik, Orang mula sangka kita pentingkan duniawi sedangkan akhirat yg abadi. 💕 . . Lumrah. Tak semua bahagia lihat kebahagiaan kita. Mmg ade yg pilih utk tak berbuat apa2, tp sakit mata melihat orang yg gigih berusaha 🙌🏻 . . Apa kata, Korang pun cuba ada angan2 tinggi.. 😍 . For business purpose, kindly pm 👇😊 Aman 0109270983 . #amanalwi #0109270983 #syukur #alhamdulillah #tawakal #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #businessacademy360 #earnwhileyoulearn #youngentreprenuer #onlinenetworkmarketing #terengganu #teganukiter
Ketakutan yang membuat kita berhenti untuk berjuang, maka atasi lah ketakutan tersebut dengan keberanian dalam bertindak dan mengambil keputusan. . . Bagi saya "kalau nak give up tu boleh tapi jangan lelama. 2 minit cukuplah, lepas tu bangun balik". . "manjada wajada" sapa yang berusaha dia pasti berjaya tu janji Allah...doakan sy sehat & murah rezeki & begitu jgk sy doakan korg semua kaya & berjaya amin❤️ apa yg korang ralit perhatikan tu?? . . Kalau nak tahu cara saya jana pendapatan rm100-rm500 sehari . Boleh direct pm saya di whatsapp . Siapa cepat saya akan layan . Yang lambat , jangan risau . Saya akan balas satu satu . . . Contact Adib 013 7546670 #Businessacademy360 #Skillonlinestage3 #ewmodule #projekusahawanonline #berniagadarirumah #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #gradedbisneseliteclub #newproject #newplatform #newproduct #newpayout #bf2m #GBEC
Wokeh ini hari kita nak cakap pasal MINDSET. 3 mindset orang berjaya untuk kita amalkan🙆 1. Orang berjaya suka membantu orang lain turut berjaya, bukan nk menjatuhkan😤. . Mindset berjaya adalah korang yang nak tengok orang lain pun berjaya sama-sama🙌🏻. Kalau tengok orang lain yang gagal atau dalam kesedihan, koranglah yang akan pergi dan bagi kata-kata semangat . 👏💪 . Orang berjaya tahu bahawa lebih ramai yang kita bantu😚, satu hari nanti ramai juga akan datang membantu kita waktu kita memerlukan🙋🏻‍♂️. Membantu pun kenalah dengan ikhlas dan tak mengharapkan balasan🙇, sebab kita akan rasa bahawa rezeki kejayaan sebenarnya adalah milik semua orang dan bukan tersimpan untuk kita je✌🏻️. . Perasaan ni yg akan membuatkan kita lebih bersyukur👍pada pemberian rezeki dan melihat bahawa rezeki itu banyak di luar sana untuk mereka yang berusaha secara istiqamah🔥. . In shaa Allah. ☝🏻Tunggu yang ke-2 pulak ya nanty sis post.🙇 Tunggu kayyy guys 👏 💶💶Berniaga jadi lebih mudah dengan #tekniksemakphone by #businessacademy360. Pm untuk bermula bertanya atau menjadi business partner 😏👏 ASYIKINJAAFAR 🙇 0136063161☝ 0136063161☝ #businessacademy360 #tekniksemakphone #ba360emerald #nsxhonda #AsyikinJaafarYoungMillionaire # #millionaire #lifestyle #businesspartner #bisnes #bisnesonline #onlinebusiness #uitm #UitmJasin #jasinhorahorey #mindset #part1 #tungguyanglain #siscuba #yakinpadadirisendiri
Hidup tidak sentiasa diatas, tidak pula sentiasa di bawah. Jadi sentiasa beringat yang kita ada peluang untuk mengubah semua benda. Tiada yang mustahil bagi yang berusaha. In Syaa Allah. . . #businessacademy360
Hai korang👋 . Korang rasa terbeban tak dgn keadaan ekonomi sekarang? Kalau korang penduduk Malaysia yg rasa nak try #programgandakanwangsimpanan2k17 terus whatsapp saya utk belajar saving. . Misi #programgandakanwangsimpanan2k17. nak Bantu korang Yg kekeringan duit poket tu. Korang just prepare capital Rm370, then kami team #businessacademy360 akan guide korang satu persatu sampai korang gandakan profit korang sampai 5x ganda. . P/S: Borang keahlian makin penuh, korang kena cepat sikit. First come, first serve. . #teknikFTN45 Amirul 0143490562
ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan. . for business purpose : Syirah Nazri 0124078547 . #syirahnazri #0124078547 #youngentrepeneur #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #facultyofmillionaire #crystalcell #igersmalaysia #usahawanmuda #mudauntukberjaya #earnwhileyoulearn #bisneshalal #bisnesonline #bisnesoffline #motivation #syukurselalu #alhamdulillah
Selagi hayat dikandung badan Teguh ku berdiri kerana Yang Esa Tidakku lahir tanpa Sang Pencipta Allah Penguatku sentiasa di jiwa Berusahalah seperti kamu ingin hidup pada hari ini dan selama-lamanya , dan lakukan lah ia yang terbaik seolah-olah kamu tahu kamu akan mati pada keesokan hari nya Kembalikan Semangat Yang Hilang. . . #businessacademy360 #programgandakanwangsimpanan2k17&18 #facultyofmillionaire #gbecsapok #viefans #rbsfans
Setiap yang berlaku akan menjadi kenangan...dan kenangan yang paling BERMAKNA ialah kenangan yang dapat MENGAJAR kita dan menjadikan diri kita LEBIH KUAT... - - for business purpose - Azira 0176478680 ws - - #facultyofmilionaire #businessacademy360 #youngmillionaire #gbecsapok #rbsfans #sabah #sarawak #businessschoolclub #motivasi #doa #tawakkal
Belajar untuk jadi bisu. Berjuang tanpa hiraukan segala cacian yang dituju. Belajar untuk jadi buta. Berjuang tanpa hiraukan budaya. Berjuang untuk diri dan buktikan pada mereka siapa kita 10 tahun nanti . BELIEVE IN YOURSELF . Business purpose? Zikril Adzha -->011.20620625 . . #businessacademy360 #ba360emerald💎 #networking #business #teknikftn45 #planningbaru #trading #trademarketing #studentlife #ums #unimas #sabah #sarawak #lifestyle #youngmillionaire
Life is all about take a risks.. If you never take a risk.. You will never get your dreams💪🏻 . . Ramai orang takut berniaga takut akan rugi.. Jika kita takut rugi untuk memulakan sesuatu perniagaan bermakna kita takut untuk jumpa kejayaan.. Berniaga lah mahupun secara part time mahupun full time.. Yakin dengan rezeki Allah bersangka baiklah dgn Rezeki Allah❤️❤️ . For business purpose 01129305134 (saraa) 01129305134 (saraa) 01129305134 (saraa) #sarayoungentrepreneur #rbsfans #earnwhileyoulearn #Bisnesoninejee #Businessacademy360 #Kedah #projekincometurbo #gbecsapok #facultyofmillionaire #Perak #uitm #earnwhileyoulearn #Bisnesoninejee .
Selagi hayat dikandung badan Teguh ku berdiri kerana Yang Esa Tidakku lahir tanpa Sang Pencipta Allah Penguatku sentiasa di jiwa Berusahalah seperti kamu ingin hidup pada hari ini dan selama-lamanya , dan lakukan lah ia yang terbaik seolah-olah kamu tahu kamu akan mati pada keesokan hari nya Kembalikan Semangat Yang Hilang. . . #businessacademy360 #programgandakanwangsimpanan2k17&18 #facultyofmillionaire #gbecsapok #viefans #rbsfans
UNTUK BERJAYA ADA SATU TIPS YG BOLEH DIKONGSIKAN. JANGAN TEKAN SEE MORE. KALAU KORG FOLLOW TIPS NI SAYA JAMIN 100% KORANG BERJAYA . . . . . . . . Untuk berjaya dalam apa jua perkara. Ada satu tips yg saya boleh kongsi . Alhamdulillah belum ada yg gagal apbila follow tips ni. Kalau anda follow tips ni , saya jamin anda akan berjaya . . Tipsnya ialah setiap hari pastikan appoinment berjalan dengan lancar tanpa miss. Pastikan tepati waktu apbila appointment . Jgn pernah terlewat utk appointment. Appointment dgn sape ? DENGAN ALLAH S.W.T . . Utk dapatkan rezeki yg melimpah ruah itu mudah. Jaga yg Pemberi Rezeki Inshaallah kita akan berjaya. assalamualaikum. . Kepada yg ingin cari peluang dalam perniagaan boleh contact saya utk saya beri pencerahan ttg #businessacademy360 . m.syarifuddin no.tel 013-5344755 . . #businessacedemy360
ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan. . . 📲WS:010.571.7932(tengku) - . . . #businessacademy360 #bisnesanakmudamelayu #gbecsapok #facultymillionaire
"Ramai orang kata kita lupa diri" Sebenarnya mereka lupa yang kita sedang berdiri dgn sendiri bukannya bantuan orang, jatuh kerana manusia bangkit kerna allah. 😊 . . . Ahcong 01116260343-Ws/call . . . #BA360 #businessacademy360 #akuyangbuatkauyangpanas #kitaok #Anakmak #kunfayakun😇 #bukanahlongataupinjamanberlesen #Crystelcell #menjaminpendapatanlumayan #usahawanmuda
ADA TAK PERNIAGAAN SEMUDAH ABC ❓ . . . “Jangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.” . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan. . . Ahcong 01116260343-whtapp/call - . . . #pemburuimpian #Anakmak #usahawanmuda #akuyangbuatkauyangpanas #Naklebihlanjuttrywhatsapp #BA360 #businessacademy360 #partneroflife💞 #membantusaudara
Stay One Compny Until Success. Datang dan pergi ... Adakah itu biasa, Atau kebiasaan ... Manusia takkan pernah rasa cukup. Lumrah kehidupan .. Biarkan sahaja. Masing2 ada perjalanan sendiri. #businessschoolclub #BusinessAcademy360 #facultyofmillionair #Gradedbusinesseliteclub #GradedOfficial #GBEC #gbecsapok #hafizmyoungmillionair #hafizmlifestyle #hafizba360 #Businessmineset #Millionaiemineset #Fitnessmineset #rt5 #roadto5figure #sportcar #320ibmw #nextachiver
Latar Belakang Mengenal Diri . . . 1. Tidak semua orang mengenal dirinya sendiri. . . 2. Setiap orang punya potensi ( kelebihan dan kekurangan ) . . 3. Tidak ada orang yang tidak ingin berjaya dalam hidupnya . . Betul ke betul? . @azuwan_matsedi 0194566439 - whatsapp 0187924200 - call . . #GradedBusinessEliteClub #GradedOfficial #BusinessAcademy360 #kelantan #kelantanese #purekelantanese #paidreview #NameIsAzuwan🍗 #TimeToBeGreatAgainAzuwan #LotOfLove #LessOfHate #DoaYangBaikBaik #justiceleague #MYOB #SpreadLoveNotHate #mycoffeeprince #pinjamkanhatiku #prosumer #ccuser
ANAS FAZLY: Bila kita nampak cenderung mengejar kehidupan yang lebih baik, Orang mula sangka kita pentingkan duniawi sedangkan akhirat yg abadi. 💕 . . Lumrah. Tak semua bahagia lihat kebahagiaan kita. Mmg ade yg pilih utk tak berbuat apa2, tp sakit mata melihat orang yg gigih berusaha 🙌🏻 . . Apa kata, Korang pun cuba ada angan2 tinggi.. 😍 . For business purpose, kindly pm 👇🏻 ANAS FAZLY 0194398192 . #Businessacademy360 #gradedbusinesselitclub #facultyofmillionaire #projekusahawanonline #berniagadarirumah #anasYoungEntrepren #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #Gbecfans #5FiguresAciever #roadtomoneyfreedomtimefreedom #newproject #newplatform #newproduct #newpayout #bf2m #GBEC
Hidup sangat banyak drama yang terlakar.. . . kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar... . Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan??? . jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda... . Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan . yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn . Adib 013 7546670 #Businessacademy360 #Skillonlinestage3 #ewmodule #projekusahawanonline #berniagadarirumah #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #gradedbisneseliteclub #newproject #newplatform #newproduct #newpayout #bf2m #GBEC
Tengah fikir macam mane nak pikat hati mak awak . . Hehehehe ,, tapi tak sesuai lagi kot fikir semua tu sekarang. Baik kita fikir mak ayah kita dulu .Sy tengah fikir macam mana orang sekeliling luangkan masa dengan mak ayah sedangkan nak luang masa untuk solat pun tergesa gesa masuk kerja balik . Mana masa bersama mak ayah ?? . . Jadi bila saya terfikir macam tu , sebenarnya bila saya dah terjebak dalam bisnes ni , saya ada banyak masa dengan family . Kalau tanya sudut hati paling dalam , siapa je suka di arah , dikongkong masa , tak boleh itu , tak boleh ini . Mesti tak seronok kan kehidupan macam tu 🤷🏻‍♀️ . . Tapi bukan saya yang pilih . Anda yang pilih kehidupan macam tu . 💁🏻 Jadi, skrg saya offer kepada siapa yg nak keluar dari masalah terikat dengan masa , pm sy utk tahu bisnes apa yg tak ganggu masa anda. . Call for business purpose . 📱 👇🏻 azila . 01114974068(pm) 01114974068(pm) 01114974068(pm) #NewPlan #RoadtoTFMF #parttimejob #facultyofmillionaire #gbecsapok #Gradedbusinesseliteclub #businessacademy360 #usahawanmuda #bisnesanakmuda #bisnesonline #businessacademy360 #uitmshahalam #uitmkedah #uitmjengka #uitmjohor #usm #uniten #upm #picoms #kpjkajang #iic #uia #unikop #ukm #gbecsapok #rbsfans #viefans
MENTAL BLOCK manusia yg menjadi halangan utk berjaya! ❌EGO Benda ini paling besar dalam diri manusia yang menghalang untuk anda buat sesuatu diluar kotak akal. ❌SKEPTIKAL Selalu berfikiran negetif dan tak cuba untuk mencari atau berfikir perkara positif. "aku ni boleh ke berjaya" "boleh ke aku buat bisnes" "kalau orang kata aku macam mana". ❌TAKUT Selalunya kita takut nak memulakan sesuatu sebab kita tak pernah mula pun tapi kita cuma lihat orang yang gagal sahaja. Takut untuk buat tindakan nak berubah. ❌TAK YAKIN Manusia memang ada perasaan nak kan kepastian baru yakin. Diri rasa tak yakin nak buat sesuatu. Nak lakukan tindakan biasa pon tak yakin macam mana nak buat tindakan luar biasa. ❌TAK LAYAK Belum cuba lagi dah fikir diri tak layak nak buat. Sebab dengar kata-kata negatif dari orang lain. Padahal yang nak buat keputusan tu diri sendiri. ❌SUKA BERTANGGUH Sikap ni memang semua orang ada. "Nanti dulu lah kejap lagi pon boleh buat. Esok ke. Bukan nak ke mana pon". Tapi kalau tindakan yang lambat maka hasil pon lambat la dapat. ❌BAGI ALASAN . Bila ditanya kau nak berjaya tak?. Semua orang cakap nak berjaya tapi alasan dia. "Aku tak pandai." "Aku tak ada masa la." Banyak alasan banyak la halangan. ❌TUNGGU DULU Nak tunggu orang lain dah pergi jauh, dah berjaya baru nak tiru so lama-lama timbul lagi banyak alasan tunggu dulu lah aku sibuk lagi ni. ❌IKUT KAWAN NEGATIF Berkawan dengan kawan-kawan negatif so hidup kita pon jadi negatif. Contohnya "eh jom keluar malam ni lepak dataran tengok race Ko bukan buat ape kat umah. Bini ko tidur kita keluar la." Lama kelamaan jadi habit dalam diri. ❌TAK BERSUNGGUH Bila buat sesuatu tindakan dah bagus tapi tak bersungguh-sungguh. Bila ada ujian datang terus down. Tak nak cuba rempuhi. Last sekali putus asa. APA YANG KITA FIKIR APA YANG KITA RASA APA YANG KITA CAKAP APA YANG KITA BUAT SEMUA ADALAH DOA ANDA ADALAH SIAPA YG ANDA FIKIRKAN... *_BERTINDAK SEKARANG_* ? *atau* *KEKAL DI TAKUT YANG SAMA* ? #BusinessAcademy360 #GradedBusinessEliteClub #facultyofmillionaire #earnwhileyoulearn #buatdapattakbuatdapat #skillonlinestage3 #Tekniksemakphone
DUIT BERKEPUK SCAM❓ . . . Tak semua perniagaan online itu scam (penipu) dan tak semua org yg GAGAL tu sbb (offer) duit yg lumayan. . . Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. . . Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. . . Kenapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Kenapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Sebab satu perkara iaitu "MINDSET". . . saya bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. . . Team dan supporter disediakan. 4orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan. . . Coach Qila whtapp/call 📲019-2723861 📲019-2723861 📲019-2723861 . . #syukur #alhamdulillah #sabar #usaha #Tengahari #followers #igersmalaysia #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #facultyofmillionaire #motifviral #malaysiafashion #vscocam #akuygpakaikoygpanas #jgnisapgam #ConvoKuptm2017 #mudauntukberjaya #earnwhileyoulearn #tempatanfest #streetworkoutmalaysia #convocationmahasiswi #Kuptmkl #GambarKenangan #EinaqilaYoungMillionaire #EinaqilaLifeStyle #EntrepreneurAtHeart #DiplomaTesl #Be101
Alhamdulillah rezeki hari ini .💰so kpd sesiapa yg berminat ingin menjana pendapatan rm100-500 secara partime dgn menggunakan medium online/offline yg disediakan dlm platform #gradedbusinesseliteclub boleh direct ws saya . 🙏🏻🔥 012.204.7013 012.204.7013 012.204.7013 🇲🇾 #izuddinramli #youngentrepreneur #lifestyle #0122047013 #gradedbusinesseliteclub #igersmalaysia #malaysia #syukurselalu #alhamdulillah #izuddinramli #0122047013 #youngentrepreneur #igersmalaysia #businessacademy360 #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #bisnesonline #bisneshalal #bisnesanakmuda #usahawan #motifviral #malaysia #tempatanfest #bazarpaknil #vscomalaysia
・・・ BILA NAK KAYA??? ASYIK PROMOTE JE ??? . Ada orang tanya "Hari-hari promote bisnes , tak kaya-kaya lagi ke?" Saya respond baeekk punyaa 🙊🙊🙊. Bro, nak tahu something ? 👇👇👇 . 1) Petronas ⛽ 2) KFC🍗 3) Toyota🚘 4) Samsung 📱 5) Apple 📱 . Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini 😅 . Tanak try tanya soalan sama kat diorg ? 😂😂😂. Maka burung berkicauan chip chip chip haha . Yes guys, saya nak pesan. Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit. Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik. Kalau abah pening hutang banyak, bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji . Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit. Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?🤔 Yang mana nak peluang mcm ni, boleh pm saya okay. Yang mana ego dan selesa dengan life masing2, you guys boleh ignore je kay 😊😊😊 abaikan.Tengok sahaja saya dan team  #businessacademy360 berjaya In Shaa Allah 🔥🔥🔥 . Pm for details - 0143024931 Pm for details - 0143024931 Pm for details - 0143024931 . #Assalamualaikum #Businessacademy360 #gradedofficial #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #viefans #rbsfans #buatdapattakbuattakdapat #earnwhileyoulearn #newproject #newplatform #newproduct #newpayout