#BroCuba 191.856K Posts

Cuba try test dengan si gemok ni 😂 @cikodot_ #madlipz #madlipzmalaysia #brocuba
Have you ever watched "Running Man"? #brocuba #gambarlama #jgnkecam 🤣🤣🤣
Petang2 bosan kita payung skit lagu kasih by hyper act @firmanbansir @hyperactband entah betul ke tidok lirik nya haha 😂 enjoii✌️ #covergitar #hyperact #kasih #brocuba #mintakmaafkalausalahlirik #sukasuka #cover #enjoi #janganmarah
Cuba untuk terbang lama, tapi berat badan mempengaruhi. Laju je meluncur takde tersekat. #BroCuba Tengok jela perangai lahanat masing2.
😉😉😉 #boring #bolehla #brocuba
SAMBAL KENTANG GORENG AZAMA DAH HABIS!!! SIAPA YG NAK SAYA RESTOCK, PM SAYA DGN KOMEN 'NAK ORDER'...😗😗 🔥🌶🔥🌶SAMBAL GORENG KENTANG AZAMA Crunchy potatoes, Hot chillies,🌶 Peanuts, Anchovies,🐟 All of them are mixed well with lots of love💗💗 and ready to eat.😋 Makan dengan nasi putih, nasi lemak, nasi goreng, mee goreng dan macam2 lagilah😄😄 Ngap terus pun boleh😋 Harga.... (300g) = RM10 sebekas😊 RM10 sebekas😊 RM10 sebekas😊 Harga exclude postage📦📦📦 COD IS AVAILABLE @ Kuala Nerus/ Kuala Terengganu/UNISZA/UMT dan kwsn sekitrnya UNISZA FREE COD😉 Www.wasap.my/+60197872426 Www.wasap.my/+60197872426 Www.wasap.my/+60197872426 Sambal Goreng Kentang Azama Satu bekas tak cukup😱 #coklat #coklatmurah #chocolate #igshop #sambalgorengkentangazama #coklatrare #shaazbeauty #whiteningbooster #letops #siscuba #brocuba #gegarvaganza #alvinchong #emmamaembong #awaksukasayatak #zulariffin #farahnabilah #titiancinta #sayang #sayabeli #sayajual #lotsoffun #hai
Hahh uollss....mmg pedas btul ni... Budak2 pun x sanggup nak makan... Nak cuba?? Sambal Goreng Kentang Azama... #satubekastakcukup😱 #sambalgorengkentangazama #sambal #lotsofflavour #lotsoflove #sedap #rangup #krupkrap #chizza #pedas #pedas2manja #siscuba #brocuba
Resepi pavlova Swipe for video 😘 Bahan bahan: 4/6 biji telur putih (asingkn kuning dgn putih) Gula lebih kurng 3/4 cawan 1 sudu besar tepung jagung 1 sudu teh essen vanilla 1 kotak whipping cream Cara cara: Pkul telur putih sampai berbuih lpstu masukkn gula sikit demi sedikit sampai jdi meringue Masukkn tepung jagung dgn essen vanilla Pkul sebati Bila dh siap masukkn dlm baking tray Bake pada suhu lebih kurng 130 selama 50 mnit (masa bakar tu kna jaga tkut hangus) Bila dh siap bake sejukkn dlu dan siapkn whipping cream Pkul je whipping cream guna mixer sampai agak sebati (part ni nak campur gula boleh tknk pun tkpe) Bila dh siap, letakkn atas pavlova dan hias dgn buah (ikut selesa masing masing) Sejukkn dan makan ✌ Tips: *pastikan mangkuk dgn alatan mixer bersih dri minyak or apa apa benda asing sbb maringue agak sensitif *Guna buah yg masam untuk lawan rasa manis *Pastikan telur tk sejuk dan dlm suhu bilik #brocuba #selamatmencuba ✌✌✌
Just throwback😉 #BroCuba #SantaiAnakUtara