#Allahbagirezeki 5.480K Posts

Pederassss kenduri luuu... gulai kambing elokkkk sedappp ..buh cencalok tepi..lagu ummmm ... #ahm #huma #steady #sempoi #paduu #paduAbad #AllahbagiRezeki #Alhamdulillah #sempoi #yempoi
D'tahas Teh Ais #merecikhawau #holidaykiychen #kaw2 #Allahbagirezeki Panas2 ni dapat minum Teh Ais fuhhhh lega tekak... Mari2 minum Teh Ais kami.. Tak jauh pun dekat jeee. Waktu operasi : sabtu ahad Masa: 1pm - 7pm
. KAMI MENJUAL 📱IPHONE ORIGINAL APPLEIMPORT SET. BUKAN CLONE📱! 💯% ORIGINAL💯. . HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH LEBIH MURAH🤑 DARI TEMPAT LAIN KERANA KAMI INGIN ANDA MEMILIKI IPHONE DARI KAMI😎 DAN BERPUAS HATI DNGN HIKMAT KAMI😍. JADI KAMI AKAN BERI SERVICE TERBAIK👍🏻 UNTUK CUSTOMER KAMI DNGN LAYAN YG SELESA😌,REPLY SEPANTAS⚡ YG BLH DAN 🆓🎁 YG BANYAK UNTUK ANDA. C.O.D📤📦 DISEDIAKAN DIAREA-AREA TERTENTU DAN BAYARAN💰 AKAN DIKENAKAN UNTUK C.O.D DNGN KAMI. YG JAUH KAMI POST🚀 JNGN RISAU,HARGA TERMASUK DNGN POST😧 DAN BRG DIHANTAR OLEH (GDEX)🚚. KAMI PASTI BRG ANDA AKAN SELAMAT SAMPAI KEPADA ANDA😊📥📦. . #iphonemurah #iphoneori #mysetori #murah.my #rugixbeli #iphonebanyakfreegift #hargatermasukpost #janjimurahdanberpuashati #iphone7 #iphone8 #iphoneX #iphone10 #iphonetrusted #trustedseller #xpuashatikamibagihargarendah #rezekihalal #rezekiAllah #rezeki #Allahbagirezeki #replysepantaskilat #awakbelikamijual
Dalam krisis ekonomi sekarang ramai yang takut dan mula mengeluh. . - takut nak berniaga! - takut rugi! - takut gagal! - takut nak keluar modal! . Ketakutan ini hanya membawa anda pada krisis yang lebih teruk. Berani bermula adalah langkah paling bijak!! . Jika anda tak mulakan sekarang, jangan marah jika kawan anda yang mulakan dan berjaya nanti. Mulakan perniagaan dengan modal yang rendah dan pulangan yang lumayan. . . #Businessacademy360 #ba360emerald #online #offline #business #worldwide #Allahbagirezeki #insyaallah #millionaire #mindset #kualalumpur #melaka #johor #pahang #kuantan #negerisembilan #terengganu #kelantan #kedah #langkawi #perlis #perak #entrepreneurlifestyle #TimeFreedom #MoneyFreedom #OneLifeLiveFullDieEmpty
Dalam perniagaan Business Partners anda bukan sebagai dalam team sahaja. Mereka juga seperti ahli keluarga anda. Jadi respect mereka seperti anda respect ahli keluarga anda. In sya Allah perniagaan anda akan semakin rancak dan maju. . #Businessacademy360 #ba360emerald #online #offline #business #worldwide #Allahbagirezeki #insyaallah #millionaire #mindset #kualalumpur #melaka #johor #pahang #kuantan #negerisembilan #terengganu #kelantan #kedah #langkawi #perlis #perak #entrepreneurlifestyle #TimeFreedom #MoneyFreedom #OneLifeLiveFullDieEmpty
Alhamdullilah, dapat anugerah PSRA dan UPKK di Majlis graduasi. #allahbagirezeki #Mumtaz #8A
Puding castart..nyum nyum Alhamdulillah..sedap sngt2 Rezeki milik Allah..☺❤ #makanan #cooking #baking #desert #rezekimilikallah #allahbagisedap #allahbagirezeki #ingatallah #selawatkeatasrasul Video no quality..hemm
👍👍👍tak payah nk kecam org gemok ke ape!!!bukan ko bagi aku makan ...Ada aku mntk duit n makan kat rumah ko...so Ada Mata tengok Ada mulut jangan nak mengata #tengokdirikojanganmulutnakkataorang #ukurbajukatbadansendiri... #allahbagirezeki... #alhmdulilah
Thanks kepade smua yg beli #niyazcarperfume .... hehehe baru sempat nak post sbb busyyy mcm apa semalam.. . Jom jom beli niyaz car perfume...bau memang meletopsss! . Mcm2 flavour ade taw... Yippiii dah achieve target utk niyazzz....nanti kite pi jalan k niyazz..hahaha . #niyazcarperfume #Allahbagirezeki #usahakeraslagi
utk seorang 41 mcm sy yg br setahun jagung dlm servis, tuntutan bulanan lepas balik outstation (jumlah ni yg dh dibelanja utk travelling, bukan dpt free2 sbb kuar outstesen 😂) is not a small amount. sungguhpun bnyk duit yg keluar demi tugas, i don’t know how. tp rezeki tu ada je allah bagi. sesekali tu boleh la nk p merasa pkai mekap mahal tepek kt muka. long way to go man. long way to go. 😅😅😅 #halalkanrezeki #sedekahibuayah #utamakankeluarga #allahbagirezeki
Thank you so much to husben, tokcik, mek, embah, nenek, onyang n buyut, nekbu, nekde n family, nenda n family, opah n atok, both of my sis in law n family & semua lah yg bagi present n angpow to baby H.. Semoga Allah perbanyakkan rezeki kalian.. Aamiin.. @sujiahharoon @leeni_roos @rosliahbintiharoonweeya @ramleematyusoff @tashaaleya 😍😍😘😘😙😙💟💟 #hidahadifamily #babyH #rezekibaby #Allahbagirezeki #octbaby #harithdahjadiabg
Hello there, you're not a loser sometimes keadaan buatkan kita rasa susah.. we're born to be a chooser❤️ . . Back up plan ada harapan bila kita susah.. Berniagalahh ketika ada masa atleast kita ada satu harapan time sempit.. Ada peluang dengan Crystal Cell, peluang untuk sembuh dari penyakit dan sembuh dari kesempitan🌹🌹 be a good chooser !! . . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #facultyofmillionaire #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day . . Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday . Hard work works. Working really hard is what successful people do. 💪🏻 . . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #facultyofmillionaire #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Di mana kita bermula, itu tidak penting. Tetapi apa yang kita buat di sepanjang perjalanan dan di mana penghujungnya itu adalah sangat penting. Anda layak untuk mendapat apa yang anda impikan. Anda layak untuk berjaya. Anda M.E.S.T.I menjadikan impian anda satu kenyataan .. Semuanya bermula dengan keputusan. Apa yang anda putuskan hari ini akan menentukan arah tuju hidup anda. Buatlah keputusan yang bijak ✌🏻️ .. Anything PM 👇 WAJAHAH SHAFI 01123718742 #Businessacademy360 #ba360emerald #igersmalaysia #earnwhileyoulearn #insyaallah #buatsaja #buatsampaiabis #taksukajangantengok #allahkanade #Allahbagirezeki
Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. Must have dreams and have goals : Life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals... Try to give yourself goals every day . . Understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. You have to work at it everyday. Plan it everyday . . Hard work works. Working really hard is what successful people do. 💪🏻 . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #facultyofmillionaire #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
SELAMAT PETANG SEMUA😘 . . Kepada sesiapa yang nak buat side income Dropship Crystal Cell terutama students bermodalkan serendah RM350❤️❤️ . . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #facultyofmillionaire #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Life is all about take a risks.. If you never take a risk.. You will never get your dreams💪🏻 . . Ramai orang takut berniaga takut akan rugi.. Jika kita takut rugi untuk memulakan sesuatu perniagaan bermakna kita takut untuk jumpa kejayaan.. Berniaga lah mahupun secara part time mahupun full time.. Yakin dengan rezeki Allah bersangka baiklah dgn Rezeki Allah❤️❤️ . . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #facultyofmillionaire #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Kehidupan adalah satu perjuangan Jika kita buat.. Kita akan dapat... Jika kita lemah, lambat kita akan ketingalan.. So.. Jum bangkit berjuang utk kehidupan yg lebih baik.. 😉😉😉 #azieybeautyshop #syukurselalu #allahbagirezeki #allhamdulillah #allahuakbar #allahada #bangkitbersama #sayajualshampoosantan #sayajualkosmetikmurah #sayajualsemua #like4like #likeforfollow #likes
Saya terjumpa peluang untuk rezeki.. Saya ambil tanpa rasa ragu ragu.. Dan Alhamdulillah ada hasilnya.. Masih berusaha.. Bukan lah mahu menjadi terkaya sekurangnya mengubah kehidupan☺️✨ . . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Ketakutan yang membuat kita berhenti untuk berjuang, maka atasi lah ketakutan tersebut dengan keberanian dalam bertindak dan mengambil keputusan. . . Bagi saya "kalau nak give up tu boleh tapi jangan lelama. 2 minit cukuplah, lepas tu bangun balik". . "manjada wajada" sapa yang berusaha dia pasti berjaya tu janji Allah...doakan sy sehat & murah rezeki & begitu jgk sy doakan korg semua kaya & berjaya amin❤️ apa yg korang ralit perhatikan tu?? . . Kalau nak tahu cara saya jana pendapatan rm100-rm500 sehari . Boleh direct pm saya di whatsapp . Siapa cepat saya akan layan . Yang lambat , jangan risau . Saya akan balas satu satu . . . Contact 📲zita-01126066882 📲zita-01126066882 #verveinstituteofentrepreneurship #zitalifestyle #facultyofmillionaire #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #allahbagirezeki
Salam maghrib semua😘.. Kamu mempunyai salah satu dari ciri-ciri ini? Berhati-hati lah kerana anda sedang menuju ke jalan KEGAGALAN. Ayuh ! kita bangkit bersama berjuang utk gapai impian masing" dengan nafas yang dipinjam ALLAH sementara ini.Kerana.......... Tak semua orang mampu bertahan dalam apa yang dikatakannya. Awal-awal semangat mengalahkan orang Menteri bagi ucapan. Tapi lama kelamaan makin hilang semangat. Jangan terlalu berfikiran kecil dalam melakukan sesuatu hal, percaya lah yang kita boleh buat apa yang kita impikan jika kita percaya pada diri sendiri. Usah hiraukan orang yang sering bercakap buruk dibelakang kita kerana kita rasa mereka fikir kita berimpian terlalu besar, tapi sebenarnya mereka yang berfikir sempit. . 📲Alyaa 0179434540 📲Alyaa 0179434540 . . #verveinstituteofentrepreneurship #allahbagirezeki #projekusahawanmuda #rbsfans #spiritandstyle #facultyofmillionaire #businessacademy360
Tak semua orang mampu bertahan dalam apa yang dikatakannya. Awal-awal semangat mengalahkan orang Menteri bagi ucapan. Tapi lama kelamaan makin hilang semangat. Jangan terlalu berfikiran kecil dalam melakukan sesuatu hal, percaya lah yang kita boleh buat apa yang kita impikan jika kita percaya pada diri sendiri. Usah hiraukan orang yang sering bercakap buruk dibelakang kita kerana kita rasa mereka fikir kita berimpian terlalu besar, tapi sebenarnya mereka yang berfikir sempit. . . . Business purposes 📲zita-01126066882 #verveinstituteofentrepreneurship #zitalifestyle #2017 #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #businessacademy360 #programgandakanwangsimpanan2k17 #ba360brunei
Sebenarnya happy kalau nampak gemuk😂 kalau nampak bahagia? Hahaha lagi happy☺️ kalau awak nak bahagia kena ada side income gila gila kan . . Haa taknak cerita banyak nanti roger sis💕 . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Saya tengah pikir macam mana nak pikat hati awak😳EH❗❕❕❗ . . Rasanya x sesuai lagi kot nak pikat hati awak sebab perjalanan saya masih jauh,,, tanggungjawab saya kepada mak ayah saya, adik2 saya pun tak lepas lagi😊💪. . . Hidup harus ada tujuan #target...jom siapa nak buat part time dengan income RM100-500 sehari dan jadi bisness partner saya . . 📲zita-01126066882 📲zita-01126066882 #verveinstituteofentrepreneurship #zitalifestyle #ccuser #2017 #melaka #shahalam #bangi #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #positivevibes #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok
Di mana kita bermula, itu tidak penting. Tetapi apa yang kita buat di sepanjang perjalanan dan di mana penghujungnya itu adalah sangat penting. Anda layak untuk mendapat apa yang anda impikan. Anda layak untuk berjaya. Anda M.E.S.T.I menjadikan impian anda satu kenyataan .. Semuanya bermula dengan keputusan. Apa yang anda putuskan hari ini akan menentukan arah tuju hidup anda. Buatlah keputusan yang bijak ✌🏻️ . . Faiz Dm/Whatsapp(011.1000.5465) . #Businessacademy360 #ba360emerald #faizyoungmillionaire #igersmalaysia #igersjohor #earnwhileyoulearn #insyaallah #buatsaja #buatsampaiabis #taksukajangantengok #allahkanade #Allahbagirezeki
Coz everyone have their own beauty 😉.. . . Pernah dianggap model kereta/makwe kpd owner yang jual kereta sebab selalu post gambar dengan Lamborghini, Ferrari, minni cooper n so on😅... Well that all about what people judge when they see something about what you do .. . .. Masih mencari business partner yang nak buat duit RM100-500 sehari . Business purposes 📲zita-01126066882 📲zita-01126066882 #verveinstituteofentrepreneurship #zitalifestyle #2017 #ccuser #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #positivevibes #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok
Masalah bila nak ambil gambar orang lalu lalang😂 ehh malam nie saya nak sharing bisnes side income crystal cell😘 boleh jadi dropship gila gila income.. Yg mudahnyaa guna media sosial sahaja👍🏻 . . 📞Nuha Nabila 01111679455 📞Nuha Nabila 01111679455 . . #verveinstituteofentrepreneurship #businessacademy360 #spiritandstyle #verve #buatduit #utm #2017 #melaka #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #iamnuhaentrepreneur #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #ccuser #newproduct
Allahamdulilah... Hari ni x bersiaran sngt.. Sbb masuk kelas.. Allah dah susun cantik² perjalanan hidup kita.. #semogaakukayadanberjayadenganizinnya #doayangbaikbaik #allahbagirezeki #allahuakbar #allhamdulillah #likes #likeforfollow #likeforlike
Sesuatu yang kita tak pernah pikir mudah untuk dapatkannya hari ini tak mustahil kita akan perolehinya suatu hari nanti sebabnya.... . . . Why?? . . Usaha yang istiqamah💪😊 .(Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum selain dia yang mengubahnya sendiri) . . Makan and just share something dengan member2 pun blh buat duit💰🤗(RM100-RM500) agak2 ok ke ko😳... . . How?? . 📲zita-01126066882 📲zita-01126066882 #verveinstituteofentrepreneurship #zitalifestyle #ccuser #2017 #melaka #shahalam #bangi #onlinemarketing #projekusahawanmuda #usahawanmuda #allahbagirezeki #instafemes #instagram #positivevibes #instagood #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok