#Agent 646.527K Posts

Adik kakok pakat mari belako ke Dewan Majlis Daerah Besut, Gong Kemutong #jerteh. Hari ni (khamis) hingga Sabtu nih.. #teamlittledariena ada di sini ... meh pakat cari #bajuraya #tudungraya #telekung. Untung2 dapat #hadiah 🤠 Sapo2 nak daftar #agent #jerteh #besut ... molek sangat mari maso ni. #littledarienakelantan 0172498079 Sha #dropshipwanted #littledariena #besut #terengganu #megaislamicfest
De afgelopen week zijn zeker 6 deuren door ons geopend en meerdere verdachten opgespoord en aangehouden. In het belang van het onderzoek, kunnen wij helaas niet altijd alles delen. Maar, hopelijk kunnen we binnenkort een update geven met een paar mooie resultaten! ^RD #police #dutchcops #cops #agent #instacops #instacop #instapolice #ram #heuk #polizei #politie #policia
Adik kakok pakat mari belako ke Dewan Majlis Daerah Besut, Gong Kemutong #jerteh. Hari ni (khamis) hingga Sabtu nih.. #teamlittledariena ada di sini ... meh pakat cari #bajuraya #tudungraya #telekung. Untung2 dapat #hadiah 🤠 Sapo2 nak daftar #agent #jerteh #besut ... molek sangat mari maso ni. #littledarienakelantan 0172498079 Sha #dropshipwanted #littledariena #besut #terengganu #megaislamicfest
Wat gapo pete nih? Mari alah sini nih... Program #molek pengisian #baik. Mace2 aktiviti ado ... Mari belako deh.. . Adik kakok pakat mari belako ke Dewan Majlis Daerah Besut, Gong Kemutong #jerteh. Hari ni (khamis) hingga Sabtu nih.. #teamlittledariena ada di sini ... meh pakat cari #bajuraya #tudungraya #telekung. Untung2 dapat #hadiah 🤠 Sapo2 nak daftar #agent #jerteh #besut ... molek sangat mari maso ni. #littledarienakelantan 0172498079 Sha #dropshipwanted #littledariena #besut #terengganu #megaislamicfest
Berminat untuk jual topup ❓ . . . 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari. ✅Boleh jual/guna sendiri ✅X perlu beli mesin mahal2. ✅x perlu simpan stok kad. ✅Sistem topup on 24 jam ✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai. ✅Diskaun diberi kepada pengguna postpaid. ✅% Diskaun yg tggi ✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen ✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.. . Jom cepat² Whasap utk DETAILS 😊 kami ade buat promosi LETUP LETUP💣 Haa ape dia ? Haaa yuran pendaftaran RM0 jehh . Srs ahh ? Yeee Srs ! Terhad tuk 10 yg terawal shj !📣 . . 😎Pada yg btol2 berminat, sila terus whatsapp sy 👉0197956690 . . . #agent #agenttopup #jomdaftar #daftarmurah #untungmasyuk #student #ipta #ipts #uitm #uitmpuncakalam
(Secret agent ly s•e•x) hello guys we are hiring for our model service we need more fashion sensers #jointoday #agent #magenzine
" JANA PENDAPATAN DENGAN MENJADI DEALER @ AGEN TOPUP DENGAN HARGA PENDAFTRAN TERMURAH DI MALAYSIA" . . KENAPA ANDA PERLU MENJADI DEALER @ AGEN TOP UP? . ✔Boleh top up dan membayar bil. ✔Boleh top up bila-bila masa walaupun pukul 2pagi ( server 24jam ) ✔Anda dapat berjimat untuk diri sendiri dan keluarga setiap kali topup. ✔Bisnes paling mudah dan senang diuruskan dengan masa yang fleksible!.. ✔cara top up yang mudah dan cepat (guna aplikasi android , website atau sms) ✔sesuai untuk org yang nak tambah income ✔sesuai untuk student & bukan warganegara pun bleh guna sistem ni. ✔sesuai untuk kedai runcit.. . KAMI MEMBERIKAN RATE KOMISYEN YANG TINGGI DI MALAYSIA.. . . BERMINAT UNTUK JADI DEALER @ AGEN TOP UP?? . WHATSAPP ke 01118943102 . . #agent #agenttopupmurah #agentdandealertopupdiperlukan #agenttopupwanted #agenttoppup #bisnistopup #bisnestopup #jualtopup #sayajualservis #sayajualtopup #sayajualmurah #topupdiskaun #topupmurah #jualtopup #jualmurah #jombisnes
Luxury Design Villa Close to #berawa Beach, South West Bali.
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya menjual aiskrim Malaysia dan membuat penghantaran ke sekitar Selangor & Kuala Lumpur untuk apa jua majlis. Juga membekal aiskrim malaysia untuk jualan runcit. . Chimney Production. . Chimney RM10 untuk 20 sticks aiskrim 1 perasa Cikenit RM60 untuk 200 sticks aiskrim 1 perasa . 📱 011.1223.2802 Syahira . ✉️ chimneyicecream @gmail.com . Instagram: chimneyicecream Facebook: Chimney Icecream . Menerima tempahan untuk apa jua majlis sekitar Selangor dan KL . Penghantaran disediakan 🚗 . #eskrimmalaysia #aiskrimmalaysia #shahalam #icecreammalaysia #produkbumiputeraislam #chimneyicecream #aiskrimnutella #aiskrimjagung #aiskrimstrawberry #aiskrimcoco #aiskrimsumi #aiskrimasamboi #aiskrimredbean #sayajual #aiskrimshahalam #aiskrimklang #aiskrimcikenit #aiskrimmalaya #aiskrimmalaysiasedap #aiskrim #pembekalaiskrim #kateringaiskrim #kenduri #doorgift #dropship #agen #agent #majlis #peluangperniagaan #popsicle
We at Ostrich Properties perform tenant-move in functions for your real estate.This functions include,Performing detailed move in inspection with tenant and have tenants sign a report verifying the condition of the property prior to move-in and Collecting first months rent and security deposit Call us on +254776163552 or visit www.ostrichproperties.com for more details. #propertydevelopment #follow #propertystyling #propertyspecialist #extensions #loftconversion #bathroom #kitchen #remodel #agent #design #build #construction
Look how the colour change if you wearing Zappy Therapy fron ZarraB'Joy ! 💋💋💋 Its not just to make your lips more pretty, but it helps to moisture your lips ! To place your order, #whatsapp0193447788 #whatsapp0193447788 #whatsapp0193447788 #lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours #zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia
Berminat untuk jual topup ❓ . . . 👍Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ ✅Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari. ✅Boleh jual/guna sendiri ✅X perlu beli mesin mahal2. ✅x perlu simpan stok kad. ✅Sistem topup on 24 jam ✅Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai. ✅Diskaun diberi kepada pengguna postpaid. ✅% Diskaun yg tggi ✅Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen ✅Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.. . Jom cepat² Whasap utk DETAILS 😊 kami ade buat promosi LETUP LETUP💣 Haa ape dia ? Haaa yuran pendaftaran RM0 jehh . Srs ahh ? Yeee Srs ! Terhad tuk 10 yg terawal shj !📣 . . 😎Pada yg btol2 berminat, sila terus whatsapp sy 👉0177597969 . . . #agent #agenttopup #jomdaftar #daftarmurah #untungmasyuk #student #ipta #ipts #uitm #uitmpuncakalam
Nak nampak lebih cantik dan ceria macam agent kami ni? 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Jom dapatkan lipstick matte dari Zawara yg tengah meletop sekarang ni . . Tak melekit! . Tak mengeringkan bibir! . Tahan lama! . Ringan di bibir tau! . Mana nak dapat lipstick matte mcm tu uolls . Harga murah kualiti cenggini 👍🏻 . Price : RM39 pcs . Nak jadi agent pun boleh hakak abang oi . Untuk keterangan lanjut boleh call butik kami 0341417084 atau walk in pun boleh tau 💋💋💄 . #trendycosmetics #mrpdiet #slimming #lipstick #lip #shopping #agent #zawara #zawaratribe #zawarabeauty #zawaraglam
💎DIAMONDGOLDSKINCARE💎 #TEAMMUMMYMELETOP #AGENT #AMPANGKL #CODAMPANG 📱0122265528(ruby)
Jom dapatkan lipstick matte dari Zawara yg tengah meletop sekarang ni . . Tak melekit! . Tak mengeringkan bibir! . Tahan lama! . Ringan di bibir tau! . Mana nak dapat lipstick matte mcm tu uolls . Harga murah kualiti cenggini 👍🏻 . Price : RM39 pcs . Nak jadi agent pun boleh hakak abang oi . Untuk keterangan lanjut boleh call butik kami 0341417084 atau walk in pun boleh tau 💋💋💄 . #trendycosmetics #mrpdiet #slimming #lipstick #lip #shopping #agent #zawara #zawaratribe #zawarabeauty #zawaraglam
💎DIAMONDGOLDSKINCARE💎 #TEAMMUMMYMELETOP #AGENT #AMPANGKL #CODAMPANG 📱0122265528(ruby)
💎DIAMONDGOLDSKINCARE💎 #TEAMMUMMYMELETOP #AGENT #AMPANGKL #CODAMPANG 📱0122265528(ruby)
Goodnight Thursday! #tbt Nicolas Cage for the movie poster Left Behind shot by #kevinlynchstudios
You're not seeing double! This is the MIRROR IMAGE of the wildly popular 48B Dilhorn Lane, which sold within just 21 days back in March! 48A Dilhorn Lane Perth is coming to market next week. A brand new tri-level home offering 3 bedrooms, 2 bathrooms and a double garage on a sealed laneway with only 4 houses on it. Stay tuned to www.wayneheldt.com.au for more info and Preview Viewing times!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #forsale #perth #perthproperty #realestate #justlisted #exclusive #townhouse #beaufortstreet #highgate #mountlawley #agent #wayneheldt #ljhooker #ljhookerdalkeith #modern #design #industrialdesign #warehouse #interiordesign
Every year while we are gettin' our honky tonk on here @stagecoach music festival ... the #nfldraft takes place!! When our oldest brother Brian (left) isn't helpin' us restore old travel trailers, he's busy representing his guys (and wearing suits 💁🏽)!! A big congrats to B & especially @adoreeknows on going 18th in the first round to @titans tonight (last year it was @ezekielelliott who went 4th to Dallas)! This is our favorite week of the year and it always feels a lil extra American with the draft + country music + old trailers 🇺🇸 🏈⛺️🎶!! Congrats again guys!! #proudfamilymoment #firstround #alliancesports #nfl #agent #trailerlifeafter5
GOOD NEWS ❗️❗️❗️❗️ . . Good news utk korang semua yg tak sabar nak join #DROPSHIPardor #ardorunicorns SLOT DROPSHIP DIBUKA SEMULA !! . . Kita akan ada PRIVATE COACHING special utk new group #DROPSHIPardor . . YES SESIAPA JE LAYAK UNTUK JOIN #DROPSHIPardor . . 🌟🌟 ROAD TO 1k to 3k akan kita share utk korang semua💕 #roadto1k #roadto3k . . BERMINAT? TAK SABAR NAK SHARE SHARE DENGAN NEW DROPSHIP 🤗😍 . . 📲 +60123134433 📲 +60123134433 📲 +60123134433
Authentic Warehouse Conversion Set Over Two Levels👌🏻 see more: micm.com.au/3594816
Elphas maximus seminar EMS 2.0 . BAKAL MENGEGARKAN DEWAN MCA AMPANG. Tarikh 20 MAY 2017 8.00-1.00 PTG SPEACKER:CIK PUAN AZILA, FOUNDER SECRET CORREA. #peluangmenjanaincomebermula10k #seminarpeluangbusiness #businessonline. #agent #dropship. #ukhwati #aurainstabatch9 #aurainsta
Thank you @bigmacbigz for this class 🙏 Such a challenge 🔥 #lucidmoves @lucid_moves
It was alllllll Platinum for the Urban Lifestyle Group at the Keller Williams Realty Agent Appreciation Awards honouring the amazing work from 2016. I was honoured to be a part of this team tonight, celebrating their accomplishments from last year. I can't wait to be on this stage next year, knowing I helped contribute to our success. Way to go, team! 🙌🏼🏡📍 #proud #kellerwilliams #urbanlifestylegroup #platinum #award #congratulations #dgerealestate #insidesales #agent #future #realestateagent #orea #student #realestate #torontorealestate #torontolife #gta #realestatelife #buy #sell #rent #lease #team #love #grateful #bestisyettocome #callme #property #home #noregrets
#browniescracker #Agent wanted Pm 012 7530852
TIPS HILANG PERUT BUNCIT🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Siapa sini ada masalah PERUT BUNCIT? 😅😅 . . Nak tawu sbb perut buncit?? . . Salah satunya sebab kte jarang DETOX atau sistem pencernaah kita kurang berfungsi.. so, banyak lah lemak2 terkmpul dlm perut 😧😧😧 . . Cara nak hilangkan perut buncit: 🌹Mestilah dgn Set Slimming Shaklee. InsyAllah berkesan dlm masa 3 bulan bergantung kpd cara pemakanan kte jugak 😉😉😉 . . Set Slimming ade 3 product penting: ✅Lecithin ✅Omega ✅Herb Lax . .. . Berminat nak tawu mcm mana cara pmknn supplement yg betul? Meh pm kte bg FREE consultation 😉😊😊 0133129987-sha
She is soo cute *.* I mean just look at her!! And also CC is there but like who cares. * #thexfiles #txf #x #gilliananderson #cc #chriscarter #fbi #love #agent #specialagent #redcarpet #adorable #cute #xoxo #omg #alien #ufo #falshlight #science #actress @gilliana
. WISMA NORAH Hai korang... last time balik bangi sempat jumpa dengan Cik Alia, senior marketing di Wisma Norah.. Sharing some ideas, planning and action untuk becoming month. . Tak lama lagi, Norah akan berada di siaran televisyen anda setiap kali menanti waktu berbuka. wow! Tak sabar dengan feedback dan sales norah yg bakal meletop (sebut gaya Neelofa)😂 . Jadi, kepada yang nak beraya sakan dan bershopping tanpa teragak2, jom bertindak sekarang! Sistem dan gerak kerja yang berkumpulan dan sentiasa dipantau akan membantu anda utk konsisten dalam setiap perkara yang anda lakukan. . Hubungi Pn. Fynas bagi mendapatkan keterangan lebih lanjut di ☎ 011-2639 7606 ☎ . TOGETHER WE GROW💪 . #janaincome #pasifincome #buatduit #masterstokis #stokis #agent #teamfynas #agnetnorah #stokisnorah #nakkaya #surirumah #student #bussinesswoman #norahhairremoval #organichairremoval #sideincome #richnetwork #rcw #ctdk #bellaammara #nurraysa #drazizan #roketemail #nealofar #cakenis #morraessential #imkk #imkk2017
SET KURUS + SET CANTIK SHAKLEE🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Kawan sekolah dulu pm nak kurus time raya, so Sha suggestkn Set Kurus n Set Cantik Shaklee nih, hopefully dia bole pakai Size S baliklah 😉😉😉 . . Nak order? Meh pm sha k. Ada; ✅Free Tips ✅Free Consultation ✅Free Guideline . . N mcm2 lagilah . . Dont worry, kami guide sampai jadi k 😉😉 Your trusted SID 0133129987-sha
Salam Jumaat. Semoga rezeki semua melimpah ruah di hari yg mulia ni. Amin. Gambar menunjukkan another #DBlovers yang dah 3 kali repeat order. Alhamdulillah. Pada yang teringin nak merasa, boleh carik @ammarkhairi . Pasti tak menyesal #DailyBites #dailybitesss #perisa #bestbitesintown #onebiteisneverenough #bestbitesintown #3perisa #originalcheese #cheezysupreme #bbq #hotnspicy #agent #stokis #diperlukan #wanted #jombuatduit #secondjob #like4like #likeforlike #malaysia #singapore #brunei #salamjumaat
Mulakan perniagaan dengan program dropship! 1) hanya ambil order dari customer. 2) kami yang akan deliver product kepada customer. 3) commission yang tinggi. 4) coaching diberikan. Tak tahu nak berniaga? Kami akan bantu anda. ---------------------------Tekan link untuk maklumat lanjut dan reserve spot anda untuk jadi dropship terawal kami 😬👇🏼👇🏼👇🏼 http://damizbeouty.wasap.my/ #dropship #dropshipneeded #dropshipper #dropshipwelcome #dietfood #likeforfollow #likeforlike #damizbeouty #agent
Mulakan perniagaan dengan program dropship! 1) hanya ambil order dari customer. 2) kami yang akan deliver product kepada customer. 3) commission yang tinggi. 4) coaching diberikan. Tak tahu nak berniaga? Kami akan bantu anda. ---------------------------Tekan link untuk maklumat lanjut dan reserve spot anda untuk jadi dropship terawal kami 😬👇🏼👇🏼👇🏼 http://damizbeouty.wasap.my/ #dropship #dropshipneeded #dropshipper #dropshipwelcome #dietfood #likeforfollow #likeforlike #damizbeouty #agent
Mulakan perniagaan dengan program dropship! 1) hanya ambil order dari customer. 2) kami yang akan deliver product kepada customer. 3) commission yang tinggi. 4) coaching diberikan. Tak tahu nak berniaga? Kami akan bantu anda. ---------------------------Tekan link untuk maklumat lanjut dan reserve spot anda untuk jadi dropship terawal kami 😬👇🏼👇🏼👇🏼 http://damizbeouty.wasap.my/ #dropship #dropshipneeded #dropshipper #dropshipwelcome #dietfood #likeforfollow #likeforlike #damizbeouty #agent
Had the honour of beautifying @karliekloss this week in Vancouver 🇨🇦💗 What an amazing evening. THANK YOU for trusting me with your looks 💋💗🌹
* 4 Bedrooms 2 Bathrooms and Double Lock up Garage * Open Plan Living with Back Deck with Views * Split System Air Con Units Throughout * Top of the Range Appliances. * Upstairs Living Area * Ceiling Fans Throughout * Plantation Shutters. * Low Maintenance Garden #househunting #hollandpark #listed #forrent #rental #property #propertymanagement #income #landlord #local #realestate #agent #realtor #investing #luxury #home #new #home
Surrounded by prestigious homes and situated in the heart of Holland Park this stunning two level family residence delivers an executive lifestyle. The entire lower level of this home is dedicated to indoor and outdoor family living and entertaining. A central oversized deluxe kitchen with centre island and custom cabinetry leads to out to the covered backdeck area - creating a perfect destination for family gatherings and weekend entertaining! #househunting #hollandpark #listed #forrent #rental #property #propertymanagement #income #landlord #local #realestate #agent #realtor #investing #luxury #home #new #home
Matraville filming vibes...apparantly this is the highest point between Sydney and the blue mountains!!!
DAH DIET TAPI BERAT BADAN MASIH TAK TURUN? BILA NAK DIET PERUT RASA LAPAR PULAK?Hmmmmm. Macam mana ni ye 🤔 Oh 🕵🏼 Penyelesaian disini! Kami adalah pakar kurus anda. ✅ NAK KURUS? GUNALAH D' GARCIFIT 💕 Kelebihan D'GARCIFIT •Meningkatkan metabotalisma badan •Mengurangkan masaalah perut buncit melawan kelesuan badan. •Menurunkan berat badan lebih 6 kaliganda lebih efektif. •Membantu meningkatkan tahap manusasi badan. •Merendahkan kolestrol dalam badan •Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari. •Membaiki sistem pencernaan. •Tiada cirit birit atau kesan yang tidak menyenangkan. •Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox. BERMINAT? WHATSAPP SEGERA - 0104176903 0104176903 @dbeautywhiteempire_hq #dbeautywhiteempirehq #dbeautywhiteempire #dsnow #dgarcifit #supplement #supplementputih #putih #whitening #supplementkurus #kurus #slimming #dropshipwanted #dropship #agentwanted #agent #ohdbeautykujatuhhati
☀☕Утро—это удивительное время, дающее реальную возможность взять и попробовать нечто новое или избрать другой путь.✌🎉 😍Желаю Вам, с первыми лучами зарядиться позитивными эмоциями для отличного дня!✌🕓🍒🍒🍒 ⛅Доброго и бодрого утра всем!!!☀☀☀ ️🌸 #доброеутро☀️ #пятница🎶🎶🎶 #отдыхайтевместеснами #лучшиетуры #Визави💕💕💕 #волшебныепутешествия #staryoskol #agent #travel✈️🌴💦☀
Sayang anak ? Sayang istri ? Sayang suami ? Atau sayang keluarga ? Apakah sudah mempersiapkan financial yg baik buat mereka ? Apakah sudah yakin bahwa resiko tdak akan ada ? Jika belum mari kita persiapkan perencanaan keuangan yg matang dgan Berasuransi. Jangan takut asuransi itu haram atau riba, karena asuransi juga ada pilihan konvensional dan syariah nya. Karena asuransi Syariah sudah di awasi oleh Dewan Pengawas Syariah (DPS) Majelis Ulama Indonesia (MUI) dan sudah dikeluarkan Fatwa ttg asuransi syariah. Bayangkan jika resiko hadir apakah sudah ada yg memBackup semuanya ? Jika sudah ada apakah aset yg membackup tadi menghilangkan masa depan nya ? Contoh nya saja jika kita punya aset mobil, tanah, rumah dll, jika aset trsebut terjual 1 per 1 apakah financial kita kembali baik ? Maka dari itu Paper Asset yaitu Asuransi lah yg tepat agar Asset saudara semua ttp terjaga, jika trjadi sesuatu maka Asuransi lah yg membackup semua nya tnpa menjual Asset2 yg telah anda kumpulkan bertahun2 😇 Mari berasuransi #prudential #syariah #agent #berlisensi #pekanbaru #kerinci #dumai #duri #kampar
Saxon not looking overly impressed 😂 #bmx #stolen #agent #outtamyface
#latepost ...If you need your credit repaird sooner than later. Call me now! Would you like your score high enough to buy your first home or investment property in 3-4 months!? If yes to any of those questions, let's invest in our selves now. Shoot me a dm...let's #levelup #wealth #nation #credit #approvable #repair #buy #sooner #agent #money #realestate #realestateguru #topfundmanager #property #investor #stoprenting #buynow #firsttimehomebuyer #firsttimeinvestor 🏦🏡📅🙏🏚🛠📊💰
Nak bisnes, tapi takut, malu.... Dulu saya pun macam tu juga.. Jangan takut apa orang cakap... Niatkan dalam hati Nak Bantu diri Sendiri dan Keluarga.. Rezeki tak pernah salah tempat Berani kan melangkah.. Keluar dari zon sekarang... Jom Cari ilmu dulu, Baru bisnes boleh gerak. 👣👣👣👣👣👣 Ter0s meLaNgkah hybat!! Syukur hari hari manfaat int3tree dirasai oleh semua: #founder #HQ #stokis #agent #dropship #pengguna #ibubapa #anak2 #pelajar #guru2 Ada tak yang tertinggal??? #testimoniint3tree #int3tree #revolusisuplimenMinda #EQkeIQ #NoSugarAdded #misimemberimanfaat #positiveenergy #in3tree #Int3tree_palace_of_future #FenomenaProdukMinda #SihatdanBijak #PenyelidikkanUniversityKingston #LuteinTradeMarkUSA #Int3tree #anugerahIllahi #membantu perkembangan EQ Jom follow akak Liza L utk kongsi rahsia int3tree http://www.wasap.my/60195321728/sayaberminatint3tree https://www.facebook.com/Lizajjjj/ https://www.facebook.com/ljajjj https://www.int3tree.com.my
Brand Ambassador @princesskyly just recently experienced the effects of bullying and the lost of a close friend. We urge everyone to join us in taking a stand against bullying. Thank you Kyly for taking the pledge against bullying ~ I'm a Brand Ambassador for Wild Child Magazine. I'm taking the Anti-Bullying pledge. I challenge you to make a difference and pledge and take a stand against bullying. @wildchildmagazine #wildchildmagazine #nobullying
【 2017 您不能不知道的碳烤健康瘦身品牌 MINCEUR 】 MINCEUR (must-sell) Roasted Mocha · 无需节食、无需运动、轻松燃烧 2060 卡路里 · 最顶级的瘦身成分,最品质的环保袋装 · 香浓、高端、全马首创的健康炭烤瘦身咖啡 MINCEUR, The Best Slimming Coffee In Town! Welcome Dealers Enquiry 全马招收代理 ! For more enquiry pls contact: 现在就联络我吧! ☎️ #agnesdang0167952222 📲 #wechat_agnesdd22 👣 #insta_touchbeauty_onlineshop Visit our page to find out more :- https://m.facebook.com/anns.touch.jb/ #touchbeautywellness #touchbeauty_onlinestore #mocha #slimming #bestslimmingproduct #bestintown #minceurroastedmocha #minceur #perfectfigure #healthybody #weightloss #healthychoice #burn2060calories #noskipmeal #noexercise #confidence #dealershipenquiry #agent #瘦身 #燃烧2060卡路里 #咖啡 #健康瘦身 #冠军懒人瘦身法 排毒 #健康首选 #无需绝食 #无需绝食运动 #招收代理