http://brandfuge.io/ajakshiro Photos

Biarpun blurr, biarpun permukaan pipi tu xrata,namun aku tetap nak syium jugak😜 Selamat pengantin baru toq.. . #Shiro #Jambu #Tauke #Ajak #LoL

Comments
  • πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    10-Dec-2017 05:24:20 AM
  • Selalu pak yus yg suka buat kan cium pipi ni @ajakshiro @taukejambu 😒😒😒
    10-Dec-2017 05:36:53 AM
  • Till jannah.
    10-Dec-2017 05:45:29 AM
  • Hye πŸ‘‹ πŸ˜„ Saya ada buat servis ramaikan followers , jika berminat boleh DM saya πŸ‘ , maaf menganggu ya πŸ˜‡
    10-Dec-2017 05:45:54 AM
  • Tersedia UBAT TINGGI BADAN HARGA LEPAS DISCOUNT Whatsap +6011-1668-4578
    10-Dec-2017 07:27:17 AM
  • Hihi
    10-Dec-2017 07:43:16 AM
  • chocolate lovers jom follow my ig
    10-Dec-2017 09:27:03 AM
  • Siape nak tambah tinggi badan dlm 10 hari sahaje. meh tengok my insta or wassap +6011-1668-4578
    10-Dec-2017 09:50:37 AM
  • Jangan biarkan rambut gugur merosakkan saat indah anda. Myfaserum dicipta utk merawat rambut gugur hingga ke akarπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ dapatkan hr ini utk hari2 indah anda😊😊😊 harga maintain $10
    10-Dec-2017 09:53:18 AM
  • Have a nice day :)
    10-Dec-2017 11:41:48 AM
  • Salam. 48 HOURS SALE TERLAJAK MURAH....Telekung Arafah Lace Hanya RM22 ! Bermula 12.12.2017 +6010-2328549 πŸ’—
    10-Dec-2017 12:05:23 PM
  • πŸ˜‚
    10-Dec-2017 12:42:33 PM
  • Assalam, sesiapa ade problem TINGGI BADAN ? jom visit my insta atau whatsapp +6011-1668-4578 Boleh naik 5-15 cm dalam 10 hari saja
    10-Dec-2017 13:41:58 PM
  • Ade prob dgn ketinggian, ramai orng cakap pendek?Jom chat akak laju laju WS :+6011-1668-4578 PROMO PRICE
    10-Dec-2017 14:36:54 PM
  • Tauke dah mcm tok batin aku tengok..hahahaaha
    10-Dec-2017 19:08:41 PM
  • 11-Dec-2017 01:47:31 AM
  • Tahniah tauke
    11-Dec-2017 03:27:38 AM
  • Planner 2018 cantik dan murah sini πŸ˜‰
    11-Dec-2017 03:35:00 AM
  • πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    11-Dec-2017 03:49:04 AM
  • AhLhamdulhlillah,**** tAHNiAh
    11-Dec-2017 04:25:08 AM
  • menyelesaikn masalah breast kecik leper dan kendur
    11-Dec-2017 05:05:32 AM
  • πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜€
    11-Dec-2017 06:54:44 AM
  • Nice
    11-Dec-2017 07:58:32 AM
  • halo kak, aku mau bagi alat penambah followers dan likes gratis nih. Masuk ke web www.instans.id , tadi aku make hasilnya followers dan likes ku bertambah banyak kak, dan juga followersnya aktif real indonesia.. sedih banget ya followersmu cuman dikit? makanya ke www.instans.id aja gratis :)
    11-Dec-2017 10:06:24 AM
  • Selamat pengantin baru tauke
    11-Dec-2017 15:14:40 PM
  • Minta maaf atas komen yang tidak dapat diterima
    11-Dec-2017 15:28:51 PM
  • kunyit
    11-Dec-2017 19:25:06 PM
  • 😍
    12-Dec-2017 01:01:39 AM
  • Tauke dah jadi taugeπŸ–’πŸ˜‚
    12-Dec-2017 04:48:55 AM
  • Kidding je
    12-Dec-2017 04:49:09 AM
  • Selamat pengantin baru 😍
    12-Dec-2017 10:11:21 AM
  • Jom encik nak TAMBAH TINGGI dalam masa 10-15 hari dah ramai yang berjaya dah lulus KKM. WA +60163730433.
    13-Dec-2017 15:36:17 PM
  • Assalammualaikum..Nak Tinggi?comel?kurus?gemok?Jom kite lagi ada PROMOTION RAYA and dah banyak yang BERJAYA πŸ“’πŸ“’πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ HALAL, DAH LULUS KKM, X DE KESAN SAMPINGAN. HARGA LEPAS DISCOUNT😊,TERBAIK KAT MALAYSIA πŸ™Œ πŸ™Œ +60 11 2681 3196
    14-Dec-2017 01:40:38 AM
  • 😊😊😊
    14-Dec-2017 06:26:51 AM
  • ikk kunyit
    14-Dec-2017 10:10:00 AM
  • Urgent nak guna duit xtahu nak cari mana jom apply dengan company kitaorg...proses 3jam sahaja..anda pasti menikmati pakej yang kami sediakan apa yang kami janjikan akan kami berikan bukan sekadar janji manis whatspp atau cll 0162967835 #pinjamanberlesen #personal loan #pinjamansegara #pinjamanwang #tunaisegara
    15-Dec-2017 14:59:06 PM
  • Plu eh... Haha
    17-Dec-2017 16:12:16 PM
  • πŸ˜„πŸ˜„
    18-Dec-2017 06:21:39 AM
Trending Posts