?> http://brandfuge.io/atokdean Photos

Terletak di Daerah Binhai Di Tianjin, perpustakaan lima tingkat, yang direka oleh firma reka bentuk Belanda MVRDV dengan kerjasama Institut Perancangan dan Rekabentuk Bandar Tianjin (TUPDI) tersergam sebuah perpustaan yang dikenali sebagai "The Eye of Binhai". . Merangkumi keluasan 34,000 meter persegi dan boleh menampung sehingga 1.2 juta buku, perpustaakan ini mengambil masa tiga tahun untuk disiapkan. Ianya lengkap dengan kawasan bacaan di tingkat bawah, ruang istirehat di bahagian tengah dan pejabat, ruang pertemuan, dan bilik komputer/audio di bahagian atas. Jom!!!. . #atokdean #matiitubenar #china #architecture #library #tianjin

Comments
  • ada novel titian cinta tak?
    15-Nov-2017 06:45:28 AM
  • Buku yang dkt atas tu siapa je yg baca
    15-Nov-2017 06:53:09 AM
  • buku atas sekali mesti banyak habuk kan
    15-Nov-2017 06:56:36 AM
  • Kalau sebut laju laju mcm..."aiyyo bingai"
    15-Nov-2017 06:58:29 AM
  • 15-Nov-2017 07:11:46 AM
  • 15-Nov-2017 07:25:33 AM
  • @anis.azmann macam mana ni library uitm pon susah nak pergi 😂
    15-Nov-2017 07:28:14 AM
  • Camna nk ambik.dho yg atas skali tu 😂😂
    15-Nov-2017 07:29:03 AM
  • @mursyidahsyahirah aduh spoil lah ahhahahahha
    15-Nov-2017 07:32:23 AM
  • Buku yang tinggi2 tu mcm mne nak amek?
    15-Nov-2017 07:40:04 AM
  • 15-Nov-2017 07:45:03 AM
  • illuminati confirmed 👁
    15-Nov-2017 07:55:49 AM
  • puas hati ni beb.. @lindasyd_alyahya
    15-Nov-2017 07:59:24 AM
  • Atas sekali..myb ada tangga..cma xde balkoni..klu terjatuh....eeee
    15-Nov-2017 08:08:27 AM
  • @aisha0531 perfect place utk mencari ilham hidup 😂
    15-Nov-2017 08:10:40 AM
  • 15-Nov-2017 08:18:15 AM
  • Buku 99 kata fattah amin ade ke? Limited kan buku tu?
    15-Nov-2017 08:35:49 AM
  • satu je nk cakap.. problem library ni bau stokin tak pernah terpisah.. so dia letak perfume tak dalam library tu.
    15-Nov-2017 08:53:53 AM
  • Byk kali org post pasal library ni. Tp sampai sekarang aku tak tau camne nak ambik buku kat atas2 tu
    15-Nov-2017 09:12:03 AM
  • @farahazaliya ya yaaaa. Student aku dah ajak aku ke situ hari tu. Nanti aku pergi wuuuu
    15-Nov-2017 09:17:54 AM
  • 15-Nov-2017 09:22:38 AM
  • Mcm mne nk ambk buku kat ats tu
    15-Nov-2017 10:03:16 AM
  • malaysia kene start wt bgnan cmni,bkn kotak2 je shape die...think outside of the box...
    15-Nov-2017 10:23:23 AM
  • jenuh nak buat detail
    15-Nov-2017 10:26:07 AM
  • atas sekali tu warpaper biasa je, bukan buku real, utk dummy nmpk mcm buku
    15-Nov-2017 10:27:44 AM
  • @ikram.zaid *wallpaper
    15-Nov-2017 10:27:59 AM
  • omg nak tinggal kat siniii
    15-Nov-2017 10:28:40 AM
  • Heaven. Hari2 datang.
    15-Nov-2017 11:16:30 AM
  • Jommmm
    15-Nov-2017 12:47:41 PM
  • @natashanafuelle your wonderland
    15-Nov-2017 12:50:33 PM
  • Dtg r library tmpt sy @atokdean .. lunch sy belanje #ptarpp
    15-Nov-2017 14:28:58 PM
  • Jenuh kalau nk susun ni
    15-Nov-2017 16:26:09 PM
  • @syiraghazali the most awesome library
    16-Nov-2017 04:03:19 AM
  • @natashanafuelle the library of the universe
    16-Nov-2017 05:29:14 AM
  • Jom abg pegi sini @azhanismail
    16-Nov-2017 08:45:20 AM
  • 💗💗💗💗
    17-Nov-2017 12:01:27 PM
  • @rezitaredzuan lawaaaaa
    17-Nov-2017 13:44:17 PM
  • @_nikazma_ pergh meme bwk sleeping bag tido dlm ni. Hahahahaha.
    17-Nov-2017 13:45:33 PM
  • 17-Nov-2017 14:44:00 PM
  • 17-Nov-2017 14:45:23 PM
Trending Posts
At last, we have breached the sanctum of the ancients...the first footfalls in this tomb for centuries 🔦🔦 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #architecture #arch #hadrian #greece #athens #tombraider #goldenhour
Model Chicago Architecture Biennal Vogue magazine
Bathroom envy.. 🌿 Power House by @glowbuildingdesign 🔨 Photographed by @jack.lovel 📷
Buenos Aires no tendrá la cantidad de Rooftops de otras ciudades del mundo pero cada vez son más las terrazas que con sólo estar un par de metros elevados del cemento, nos hacen disfrutar la ciudad de una manera diferente. Buenos tragos, buena ambientación y un Dj de fondo, siempre son una excelente opción para salir a disfrutar. . 📍SkyBar. Rooftop del Hotel Pulizter. Maipú 907 . #BuenosAires #BuenosAiresCity #BA #Argentina #SouthAmerica #BsAs #Ig_buenosaires #Rooftop #Terrace #SkyBar #argentina360 #ig_argentina #VisitArgentina #HuntGram #Arquitectura #Architecture #Travel #Viajes #Turismo #Tourism #Tourist #TuristaEnBuenosAires #TEBA www.turistaenbuenosaires.com
Follow my friend @architecture.master ✌ for awesome architecture design photos @architecture.master #amazingdestination Photo by @gettyphotography
A luxury apartment unit in Hong Kong. It’s great to see architects sharing great space planning on Instagram @kosmopolitan_design via @sketchmuseum #ArchiSketcher
Los Angeles, CA
Oui mais non