http://brandfuge.io/janetta_thornhill Photos

Peekaboo. Just had to say hi to this funny fellow. His pal was camera shy. So was he come to think of it, but we managed to tolerate each other long enough for him to show me his good side. #nature #grenada #bird

Comments
Trending Posts
Why is this robot more talented than me? 😳😅😂
5 universities in the USA where you can get full financial aid 🇺🇸💰 Yes, it might sound unbelievable, but you can study in the USA for free even if you are an international student (📗but you have to be a strong student): 1. University of Florida is good for financing both bachelors and masters, including MBA (38% acceptance rate). 2. Duke University (9% acceptance rate). 3. Ohio University can finance your bachelors, they cover both tuition and living costs for selected students (74% acceptance rate). 4. Berea College provides financial aid to all students who got accepted for their first year, BUT this aid doesn’t cover living costs, just tuition fees. Acceptance rate is a little less than 34%. 5. Delta State University covers 100% of tuition fees for bachelors. IMPORTANT📝: only top students among those admitted get financial assistance. You should always compare your profile to that of admitted students and decide yourself whether you have chances of getting the aid 💸 Which program are you interested in? I will calculate the amount of comments and will make a list for the most popular program! ☀️ Начнем понедельник с 5 университетов в США, где можно учиться бесплатно 🇺🇸💰 Да-да, можно учиться в Штатах беслатно, если ты иностранный студент (только нужно выделяться успеваемостью из всей массы поступающих): 1. University of Florida финансирует и бакалавриат, и магистратуру. Мне они дали полное финансирование на MBA. 2. Duke University отличается высокой конкуренцией, поступают туда 9% абитуриентов. Зато талантливым студентам финансируют и бакалавриат, и магистратуру 3. Ohio University также финансируют бакалавриат. Поступить туда можно с вероятностью 74%. 4. Berea College один из немногих университетов, который покрывает затраты на обучение абсолютно всех, кто поступил, но только первый год. 5. Delta State University покрывают 100% стоимости обучения бакалаврам. ✨ По какой программе сделать подборку универов?📗 (Каких комментов будет больше, про те и сделаю на этой неделе)
Do more! Follow me👉🏻( @the_millionaire_drive )👈🏻 Follow me👉🏻( @the_millionaire_drive )👈🏻 🔥🔥 --- 💥Double tap and tag someone if you agree with this :) ━━━━━━━━━━━━━━━ 💡 Turn On Post Notifications To See New Posts 💡 Share With Friends & Family . . . . . . #toptags #entrepreneurship #grind #hustle #learn #education #startup #success #successquotes #build #startuplife #businessowners #ambition #dream #goals #lifegoals #goforit #nevergiveup #successmindset #businessman #businesswoman #businesslife #entrepreneurlifestyle #goodlife #motivated #entrepreneurmindset #millionairemindset #thinkbigger #dreambigger #themillionairedrive
Ini adalah Epicrates Cenchria, juga dikenali sebagai Ular Boa Pelangi🐍. Spesies ini boleh ditemui di Amerika Tengah dan Selatan, dimana warnanya menjadikan mereka haiwan kesayangan yang popular di seluruh dunia. . Ular ini terkenal dengan warna kilauan yang mempersonakan yang ditunjukkan pada struktur warna di badan mereka. Saintis Stéphanie Doucet dan Melissa Meadows menulis secara terperinci dalam laporan mereka mengenai topik ini. Iridescence dihasilkan oleh struktur yang disebut "iridophores", sel seperti kristal kecil yang mempengaruhi cahaya. . Iridophores ini meresap cahaya, kemudian menghasilkan warna "pelangi", kesan yang kita lihat pada makhluk yang indah ini. #atokdean #matiitubenar #greenscience #science #nature #biology #physics #light #earth #education #animal #wildlife #naturephotography #color #iridescence #snake #boa #rainbowboa
. Travel is not a #vacation it’s an #education 🛬. #michellayoun #beirut #lebanon
About last night! All i can say that between watching my boy @wakaflocka perform and him agreeing to be in the film to speaking on an amazing panel of amazing people at @circlevfest to walking with my boy @moby To three places to finally find a cup of coffee to meeting @reggiewatts to meeting and bonding with so many amazing souls to missing @myaplanet9 even though we most likely were standing 1 foot away from each other lol🤣... there was so much but don’t worry i will post way More about the event! Thank you @chefitophoto for this amazing photo
When you're waiting for a cab and gotta entertain the kids! #loveyourself #treachercollins #tcs #raisingawareness #education #baha #hearingaids #antibullying #chile
Ketika dompet gua bengek 😭 #ivgcomedy #indovidgram Hallo guys, gimana? Udah pada gabung belum? Sama @nizarkhan_business NMC, itu loh bisnis nya temen gua.. Yang bisa bikin kalian punya penghasilan 1-5 juta perhari nya.. Nah buat kalian yang kemaren cuma kepo" aja.. Mending join dech Daripada gadget kalian buat stalking gak jelas mending dipake buat bisnis dengan @nizarkhan_business NMC, Modal nya minim, dan hasil nya? Amazing banget 😍😍 semua profesi dan kalangan bisa ikut.. Tidak pandang usia.. Dan terpenting temenku ini, @nizarkhan_business NMC,ini sudah berpengalaman dibidang Digital Marketing maupun online Shop, jadi kamu pasti akan dibimbing sampai sukses...jangan sampe salah pilih yaa cuma di @nizarkhan_business NMC, yang Sudah melahirkan banyak jutawan baru Dan sekarang, giliran kamu menjadi jutawan berikut nya 😉 OWNER : MUHAMMAD NIZAR KHAN #nizarkhanbusinessgroup #nusamediacreative #nmcgroup #nmcmobile #mobilebusiness #onlinebusiness #onlineshop #education #business #bisnis #bisnisanakmuda #bisnismudah #bisnissimpel #bisnissemuaumur #bisnishits2017 #legal #halal #trusted #entrepreneur #nusapreneur #smartpreneur #musically #dagelan #vidgram #agnesmo #selebgram #mashabengek #savetianglistrik