http://brandfuge.io/alanaas_kitchen Photos

| I had a bun, wonderwoman pants, and my shirt matched the door. Also, you could tourne potatoes with that slick eyebrow. GN! (Bun by @liltwin_ , my new official go to hairstylist even though you can't really see it in the pic. My bad guys). | 8/12/17 | #slick #saturday #saturdaynight #slick #bun #peace #heyyall #wonderwoman #eyebrows #green #imjusthashtaggingrn #fleek #late #tb #yesterday #summer #hitit #pose #motivation #selflove #selfie #offwork #sleepy #cheflani #chefdeaconesslani

Comments
  • Very cool ๐Ÿ’œ
    13-Aug-2017 05:49:47 AM
  • Adorbs! ๐Ÿ˜๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’šโค
    13-Aug-2017 06:21:34 AM
  • Excellent!
    14-Aug-2017 00:58:08 AM
Trending Posts
Diwali expectations vs reality ๐Ÿ˜‚* WATCH FULL VIDEO ON YOUTUBE LINK ON MY BIO * tag your 69 friends if you relate ๐Ÿ˜ happy diwali in adviance ๐Ÿ˜˜supporters โค๏ธ #lilviner #rowhirai #diwali #indianvines #diwalireality #vinesaudition #onemillionaudition #indianviners #love #explore #funnymemes #funnyvideos #lol #comedy
Well said ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ . @DOYOUEVEN ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ 10% OFF STOREWIDE (use code DYE10 โœ”๏ธ tap the link in our BIO ๐ŸŽ‰
Light painting I did in Nashville almost 4 years ago around this time #love #lol #lmao #limabeans there was a tornado warning a couple days later
@official_godbody ------------------------------------------------ WHAT DA F***๐Ÿ˜ฒ ------------------------------------------------ ๐ŸŒŒ Godbody ๐Ÿ”ฎ ๐Ÿ”ฏ Rebelwithacause ๐Ÿ’œ ๐Ÿ‘‘ #lol ๐Ÿ˜‡ ------------------------------------------------- . . . . . . . . . #love #follow4follow #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #motivation #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #swag #amazing #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #fashion #likeforlike #friends #instamood #art #repost #vsco
I would legit call the cops on any house that gave these out
Throwback gambar bulan lepas muka masih runcing lagi.. Hidung๐Ÿ‘ƒ belum kembang semangkuk, kaki ๐Ÿ˜belum bengkak sangat dan badan masih boleh dimaafkan lagi.. Tapi sekarang sadaqallahulazimmmm...๐Ÿ˜† Syukur alhamdulillah dari sejak awal pregnant memang kite amalkan pengambilan madu asli(kakak ada jual dik) , kurma ajwa, susu, kekacang. Memang kuat alhamdulillah. Boleh banyak buat kerja, berjalan badan pun sehat dan cergas. Madu memang Power!!!!๐Ÿ Lepas ni memang nak jadi Queen of Madu sebab dah cuba dan memang berkesan! Syukur๐Ÿ˜๐Ÿ™ Dah dekat nak delivery ni mintak ampun takut orang tengok..rancak nak berjalan walau cara jalan dah macam penguin ๐Ÿงhehehe.. Slow but steady (hubby cakap mcm org tak mengandung) ๐Ÿ˜… Di saat-saat akhir inilah selalunya ibu mengandung nampak kurang semegah sikit๐Ÿ˜… Time inilah kita nak tengok kesetiaan dan kecintaan sang suami kepada sang isterinya.. Setakat ni kita test dia lepas dah๐Ÿ™Š Tapi tgk die pulak yang terlebih manja hehe.. Katanya sayu tengok kite sekarang ni.. Chewah.. Emosional gituโค Love u hubby. Semoga dipermudahkan kerja-kerjamu & mendapat baraqah dalam kehidupanmu. Aamin.. #wearenotsibling #lol #nakkeneni
Love๐Ÿ˜โค Tag Ur Bae !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Comment CUTE letter by letter !!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡Follow Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ‘‰ @fun.begins ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰ @fun.begins ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰ @fun.begins ๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰ @fun.begins ๐Ÿ‘ˆ . โ˜โ˜Follow Follow โ˜โ˜ . #Jaipur #Rajasthan #india #true #feelings #into #words #quotes #funny #lol #hilarious #love #couple #cute #morning #afternoon #night #aww #sweet #picoftheday #followforfollow #explore #girlssvsboyss #likesforlikes #20likes #amazing #follow4follow #viralvideo
What colour should I dye my hair next? #lowkeywannagobacktoblack