Comments
  • Hi,it's tudo de boas? recomendo o www.igseguidores. com para ganhar curtidas e seguidores de graça!
    20-May-2017 06:55:13 AM
  • awesome, use #ddotraveling for a feature
    21-May-2017 02:26:30 AM
  • tks & i'll ^^
    21-May-2017 03:36:07 AM
  • Ảnh đẹp lắm đó bạn 😍
    21-May-2017 07:26:15 AM
  • ảnh lạ quá ✌️
    22-May-2017 23:04:31 PM
  • Wow
    22-Jul-2017 12:56:35 PM
Trending Posts
🔶CAPTION THIS!🔶 ♠️BEST CAPTION WINS A SHOUTOUT!♠️
@lilpump returns to @harvard, the school he dropped out of to save the rap game Photo: @gibsonhazard
video baru nanti malam... . Hallo guys,tau gak.. aku tuh sekarang lagi ikutin edukasi bisnis online loh,,di @anastasha.business semenjak aku ikutan bisnis di @anastasha.business ,aku tuh skrang kalo mau beli apa2 selalu terpenuhi, karna apa? Karna setiap hari transferran selalu ngalir ke rekening ku,keren kan?? 😍 pokoknya untuk bisnis sampingan aku hanya percaya di @anastasha.business soalnya ownernya temen kita sendiri si ana, dijamin NO MLM NO DATABASE dan 100% Trusted banget.. Kenapa? Karena Bisnis ini udah punya Surat Legalitas Resmi Berbadan Hukum Dan ingat, ini BUKAN BISNIS DATABASE ya Nah aku udah Join & udah praktek bisnis ini sendiri, lumayan buat beli barang-barang yang aku mau & bisa jalan-jalan ke manapun alu mau😁 Mau seperti aku ya guys? Bisa aja, langsung Join ya Cek di ig @anastasha.business tanya-tanya langsung lewat kontak Line nya yg ada di Bio IG nya. Fast Respon loh 😊 Yg masih bingung Fasilitas kita apa aja, bisa cek di website resmi kita disini ya👇 www.nmcmobile.com Aku tunggu joinnya ya guys 😘😘 ---------------------------------- #anastashabusiness #nusamediacreative #nmcgroup #nmcmobile #mobilebusiness #onlinebusiness #onlineshop #education #business #bisnis #bisnisanakmuda #bisnismudah #bisnissimpel #bisnissemuaumur #bisnishits2017 #legal #halal #trusted #entrepreneur #nusapreneur #smartpreneur #musically #dagelan #vidgram #indovidgram #selebgram #artis
Narnia or Oxford? 🤔Oxford is always pretty magical but with snow it reaches a whole new level ❄️☃️❄️Here are some of my favourite photos of Oxford in the snow this weekend by @leo_the_mountain_lion ❄️💫❄️Thank you to all of you who sent pics in, more to be uploaded soon 📸! Good luck to those of you starting interviews this week 🍀 🍀 . Check out www.thatoxfordgirl.com for a student perspective of the application process and life at Oxford Uni 😊🎓 . #oxforduniversity #university #oxbridge #college #campus #school #education #quad #collegelife #history #freshers #photos #architecture #sheldonian #narnia #buildings #student #blogger #studentlife #topuniversity #ucas #highereducation #snow #library #bodleian #photography #thatoxfordgirl
Specifically told Kalyani to click this pic. I was never much of a traveller... Never thought I would become a person who lives from a Suitcase😅... Never thought I would see Airports almost every 2-3 days😅😅 But, thanks to my K11 widening its footprint, I now find myself simply taking off and landing incessantly... I have to emphasise here that I have to remind myself NOT to complain... THIS IS GROWTH... I wished for it, I wanted it and God simply is giving me what I want... Just have to keep reminding myself of this, every time I stupidly crib😌 No complaints... Only counting my blessings... Thank God I am BUSY🙏 #traveller #airport #busy #time #grow #progress #pan #india #k11academyoffitnesssciences #skill #vocation #education #fitness #science #teacher #iamleavingonajetplane #fly #bye #hi #seeya #hello #builtbykaizzad #k11
Life is about balance. Work hard, play hard, study hard, and do it again!