Comments
Trending Posts
Corner hangs with my main plant Ned. ๐ŸŒฑ He enjoys summer, cold beverages and seems to avoid all forms of exercise. Lazy Ned, he wonders why he doesn't grow. ๐Ÿ˜… In all seriousness though, I'm totally just hanging out in this corner cause the lighting's dope. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰ . . . . . . . . . . #brasnthings #summer #blonde #balyage #fitspo #beauty #smile #plant #house #potd #phuket #travel #newzealand #sydney
#PMGLabLove by @sarokey giving LUST: #MatteTrance MAJORNESS with Lipstick Shade โ€˜OMIโ€™. LOOOOVE! xxPat โšกโšกโšก #patmcgrathlabs LUST: #LuxeTrance and #MatteTrance are AVAILABLE NOW on PATMcGRATH.COM
[AUDITION] Invitation for Lady Rose Top Model 2017. Datang dan buktikan pesona dan talenta modeling kamu pada saat Audisi! Bright and shine future is waiting for you! . Rundown Audition LRTM 2017: 10:00 โ€“ 12:00: Models Registration 12:00 โ€“ 14:00: Interview Session 14:00 โ€“ 16:00: Photo Session dan Casting on Camera (cocktail dress) 16:00 โ€“ 17:00: Discovery Hotel Ancol Tour and Reviews. 17:00 โ€“ 18:00: Break time. 18:00 โ€“ 19:00: Winner Announcementโ€™s Top 30 of Lady Rose Top Model 2017. . Date: 30 September 2017 Time: 10 AM โ€“ 7 PM Venue: Discovery Hotel & Convention Centre Ancol . T&C Dress code: Interview session: T-shirt, warna merah atau putih. Photo session, Casting dan Winner Annoucement: Cocktail dress, warna merah atau putih, sepatu heels. . Benefits: - Winner Top 30: Setiap model berkesempatan menjadi Winners Top 30. - Rose Jewellery : Free Gift Voucher Rp. 1.000.000,- - Discovery Hotel : Free lunch dan dinner buffee untuk semua peserta. - Roberto Coffee: Free coffee dari selama audisi berlangsung. . Free-Pass Ancol: Setiap model (included: group) akan dikirimkan FREE PASS ANCOL ia WhatsApp/Email. Tunjukan Free Pass di Pintu Ancol untuk masuk gratis. . Dapatkan kesempatan meraih hadiah perhiasan berlian dan menjadi talent atau Brand Ambassador Rose Jewellery, sponsor dan partners, vouchers and exclusive gift, termasuk gratis cleaning jewellery untuk semua model, termasuk keluarga, teman, supporter/fans dari peserta, dan banyak lagi lainnya! . For more information: Rose Jewellery Phone: 082328999000 (WhatsApp) Instagram: @rosejwl Website: www.rosejwl.com . Sponsors, Exclusive Partners and Media: @rosejwl @skylarkapital @discoveryancol @dwidaya_tour @wonghangtailor @opal_coffee @blackstoneagency @mncchannels @jaktvofficial @wartawanita @now_jakarta . . . #LadyRoseTopModel2017 #RoseJewellery #SkylarKapital #jewelry #diamond #luxury #casting #audition #models #modelsearch #agency #event #perhiasan #berlian #cincinberlian #tokoberlian #venturecapital #property #hotels #travel #fashion #coffee #news #entertainment #lifestyle #love #instagram #beauty #jakarta #indonesia
A Ritualโ€ฆ Frangipani, Incense, and Balinese Beliefs..... Astungkara to that โ™ฅ๏ธ . Beautiful capture @beatkrissans โค๏ธ
๊ฐ€์„๋น›์— ๋Œ€์ฒ˜ํ•˜๋Š” ๋ฐฉ๋ฒ• . ๋…ธ์ถœ๋˜๋Š” ๋ชจ๋“ ๊ณณ์— ๊ผผ๊ผผํ•˜๊ฒŒ ๋ฐœ๋ผ์ค€๋‹ค . #๋ชฝ๋””์—์Šค #์„ ์Šคํฌ๋ฆฐ . ๋ฌด๊ธฐ์ž์ฐจ์™€ ์œ ๊ธฐ์ž์ฐจ๋ฅผ ๋‹ด์€ ์ธ์ฒด์™€ ์ž์—ฐ์— ์•ˆ์ „ํ•œ ๊ทธ๋ฆฐ๋“ฑ๊ธ‰ . ๋ฌผ์„ธ์•ˆ์œผ๋กœ ํด๋ Œ์ง•์ด ๊ฐ€๋Šฅํ•ด์„œ ์•„์ด์™€ ํ•จ๊ป˜ ๋ฐ”๋ฅด๊ณ  ์žˆ๋Š” ์ œํ’ˆ . . . #๋ฏฟ๊ณ ์“ฐ๋Š”๋ชฝ๋””์—์Šค #๋ฐ์ผ๋ฆฌ์ผ€์–ด #์ฒœ์—ฐํ™”์žฅํ’ˆ #์„ ํฌ๋ฆผ #์ฌํฌ๋ฆผ #์ž์™ธ์„ ์ฐจ๋‹จ์ œ #์ˆœํ•œํ™”์žฅํ’ˆ #ํ”„๋ฆฌ๋ฏธ์—„ํ™”์žฅํ’ˆ #์™ธ์ถœํ•„์ˆ˜ํ’ˆ #์ˆœํ•œ์„ ํฌ๋ฆผ #์ฒœ์—ฐํ™”์žฅํ’ˆ์ถ”์ฒœ #์ธ์ƒํ™”์žฅํ’ˆ #๋ฌด๊ธฐ์ž์ฐจ์„ ํฌ๋ฆผ #์•ˆ์‹ฌํ™”์žฅํ’ˆ #์ €์ž๊ทน์„ ํฌ๋ฆผ #๊ฐ€์กฑ์„ ํฌ๋ฆผ #๊ทน๋ฏผ๊ฐ์„ฑ #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ทฐํ‹ฐํ…œ #beauty
Hi aku mau kenalin nih produk dari @mareshasskin92 #putihbersih #muluskinclong tanpa bermakeup , keluhan2 wajah membandel hilang tanpa efeksamping , langsung deh intip @mareshasskin92 produkknya bagus bgt beneran ak aja pake,enak bgt diwajah ringan dan gak lengket samasekali .. Testiny udh numpuk bgt , recomen untk kalian yg pnya keluhan2 wajah menyebalkan,tampil percaya diri yuk dgn #mareshaskincare @mareshasskin92๐Ÿ’š โ€ข โ€ข #endorsement #skincare #beauty #love #like4like #tagforlikes #white
์ž์—ฐ๋ˆˆ์น์‹œ์ˆ ์ „/ํ›„~ . ๐Ÿ’Ž๋ชจ๋“ ์‚ฌ๋žŒ๋“ค์€ ๋ˆˆ์น๋น„๋Œ€์นญ,๋ˆˆ๋งค ,๊ทผ์œก๋น„๋Œ€์นญ์ด ์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค. ๐Ÿ’Ž์ตœ๋Œ€ํ•œ ๋งž์ณ๋“œ๋ฆฌ์ง€๋งŒ ์•„์ฃผํผํŒฉํŠธํ•œ ๋Œ€์นญ์€ ์–ด๋ ต์Šต๋‹ˆ๋‹ค. ๐Ÿ’Ž์˜ˆ๋ฏผํ•œ๋ถ„๋“ค์€ ํ”ผํ•ด์ฃผ์‹œ๊ณ  3~5์ผ๊นŒ์ง€๋Š” ์–ด์ƒ‰ํ•จ ์žˆ์„์ˆ˜์žˆ์œผ๋‚˜ ์ผ์ฃผ์ผํ›„ ๋ณด๋‹ค ์ž์—ฐ์Šค๋Ÿฐ ๋ˆˆ์น์„ ๊ฐ€์ง€์‹ญ๋‹ˆ๋‹ค. ๐Ÿ’Ž์ฒ˜์Œ์ด์‹ ๋ถ„ ์ „ํ™”์ƒ๋‹ด,๋ฌธ์ž์ƒ๋‹ด๊ฐ€๋Šฅ (์„ฑํ•จ.๋‚ ์งœ.์‹œ๊ฐ„.์‹œ์ˆ ๋ถ€์œ„.์‹œ์ˆ ๊ฒฝํ—˜๋“ฑ๋“ฑ) ๐Ÿ’Ž100ํ”„๋กœ ์˜ˆ์•ฝ์ œ์ด๊ธฐ๋•Œ๋ฌธ์— ์•ฝ์†์‹œ๊ฐ„ ์ง€์ผœ์ฃผ์…”์•ผํ•˜๋ฉฐ ์˜ˆ์•ฝ๊ธˆ์ด ์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค(์™„๋ฃŒํ›„ ์˜ˆ์•ฝํ™•์ •) . . . ์˜ˆ์•ฝ๋ฌธ์˜010.6751.5595 . โ˜†์ž์—ฐ๋ˆˆ์น์†Œ์š”์‹œ๊ฐ„-๋Œ€๋žต1์‹œ๊ฐ„ โ˜†๋‹น์ผํ™”์žฅ๊ฐ€๋Šฅ โ˜†๊ฐ€๋ฒผ์šด ์šด๋™๊ฐ€๋Šฅ โ˜†์ˆ˜์˜,์‚ฌ์šฐ๋‚˜ ์ผ์ฃผ์ผํ›„๊ฐ€๋Šฅ โ˜†๋‹น์ผ์„ธ์•ˆ ๊ฐ€๋ณ๊ฒŒ๊ฐ€๋Šฅ โ˜†๋ฆฌํ„ฐ์น˜๋Š” ํ•œ๋‹ฌํ›„๊ฐ€๋Šฅ์š”~ ์‹œ์ˆ ์ „ ์ƒ‰์†Œ๋ฐ๋ฐ”๋Š˜ ํ™•์ธ์‹œ์ผœ๋“œ๋ฆฌ๊ณ ์‹œ์ˆ ~ ๋ฏธ๊ตญFDA์˜ ํ—ˆ๊ฐ€๋ฅผ ๋ฐ›์€์„ฑ๋ถ„์œผ๋กœ ์ œ์กฐ๋œ ๋…์ผ์ •ํ’ˆ์ƒ‰์†Œ์ž…๋‹ˆ๋‹ค.์ค‘๊ธˆ์†์•ˆ์ „๊ฒ€์‚ฌ๋ฅผ ํ†ต๊ณผ ~๊ฑฑ์ •NO~ . . . . . . . . . . . . . . . . . #์›Œํ‚น๋ง˜ #์œก์•„๋ง˜ #์•ˆ๊ฐœ๋ˆˆ์น #๋™์•ˆ๋ˆˆ์น #๋ช…ํ’ˆ๋ˆˆ์น #์—ฐ์˜ˆ์ธ๋ˆˆ์น #๋…ผํ˜„๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  # #beauty #daily #Korean #์ข‹์•„์š” #์†Œํ†ตํ•ด์š” #๋ง˜์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ž์—ฐ๋ˆˆ์น #์‹ ์ฒœ๋ฐ˜์˜๊ตฌ #๊น€์ƒ˜๋ฌผ๋ฐ˜์˜๊ตฌ #๋ˆˆ์น๋ฐ˜์˜๊ตฌ #์ž ์‹ค๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  #์‹ ์ฒœ๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  #์„ ๋ฆ‰๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  #๊ฐ•๋‚จ๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  #์ฒœํ˜ธ๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  #๊ฑด๋Œ€๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹  #ํ•˜๋‚จ๋ˆˆ์น๋ฌธ์‹ 
That excitement when you see yourself on a giant banner!! ๐Ÿค—๐Ÿคฃ Don't wait for opportunities to find you, make things happen for yourself ๐Ÿ’ช๐Ÿป #motivation #love #happygirl #girlswithmuscle #olympia @scitecusa @scitecnutrition #pushforward #scitec #ifbbpro #ifbb #girls #babe #wonderwoman #beauty #believe @scitecnutritionindonesia @scitec_middle_east @scitec_deutschland