Comments
  • 💪💪💪
    20-May-2017 00:10:18 AM
Trending Posts
RAmadhan mubaraq
Usinipangie...
Baju raya saya tahun ni Baju melayu & Kurta , boleh beli dekat semua Jakel seluruh Malaysia #HairulAzreenXJakel @jakeltextile
Ciao ragazzi, ricordate che è importantissimo il concorso per voi, so che è difficile crederci, non diffidate ma è la verità, con soli 2,99€ tra voi donatori ci sarà il fortunato vincitore ed io stessa ve lo comunicherò. Provateci in numerosi approfittate dell'occasione è un'esperienza unica nella vita, intanto vi auguro una buona giornata a tutti.💗 #Fuerteventura #visitfuerteventura #iFuerteventura #turismofuerteventura #ig_fuerteventura #barcelocorralejobay #barceloexperience #liveuptomore #canaryfly #jeep_grancanaria @ifuerteventura @barcelocorralejobay @canaryfly @jeep_grancanaria - Produced by: @carlos.san.juan
Бесконечные каникулы😁
Happy Birthday to my friend @rizman.n my favourite designer ever @rizmanruzaini 🎉🎊🎉🎊🎉 semoga diberikan kesihatan yang baik, idea-idea yg meletup letop🎉 , keberkatan dalam hidup dan kaya raya😘😘😘😘😘 #28mei2017
Rise and shine....
Lepak petang. petang2 dalila selalu keluar, p mana? bazar ke? tak la, p rumah sewa mak. tapi kat rumah sewa tu tak ada orang duduk pun sebab masih dalam proses renovate. . dulu dalila malas nk datang sini. tapi lepas terpandang sekor kucing ni, dah jadi macam satu kewajipan utk dalila datang sini setiap petang. datang semata2 nk bagi makan kat stray cat ni. . yang putih tu pun stray cat jugak ke? Tak la. rasanya kucing orang tapi tiba2 je dia datang kat dalila tadi.. . Dalila tak tahu ni kucing siapa. dia selalu ada kat kawasan rumah ni. Tiap2 hari dia akan ada bila kami datang.  tapi dulu dia tak mesra. bila panggil je, terus cabut lari. nk datang dekat dia? lagi la dia pecut lari. kucing ni sangat penakut dengan orang. . tapi sekrang ni dah lain. manjanya Ya Rabbi. pantang dengar suara dalila, laju je dia muncul. rupanya dia ni selalu tumpang tidur kat dalam rumah ni sebab dalila perasan dia selalu keluar dari bahagian dapur. . dalam hati dalila fikir. besarnya pahala free yang mak dalila dapat setiap hari sebab biarkan kucing ni tumpang berteduh dalam rumah dia. Pahala free tanpa perlu buat apa2. setiap hari pahala tu mengalir utk mak dalila. . kucing ni kalau bagi kat org utk adopt, dalila rasa tak siapa akan sudi ambil. sebab dia sakit sporo. nnt dalila sambung cerita budak bertuah ni. #catlover #sporo #kucingjalanan #loveme
@Regrann from @jenniferkyaka - Nawatakia ndugu zangu waislam mfungo mwema... Inshallah MwenyezMungu azipokee funga zenu.... #mwezimwemaramadhani🙏 #ramadhanikareem🌙
Wishing you the most fabulous MDW!
Take a deep breath, and think.. feel..
Looking Like A Model, Who Just Got A Check ✍🏽
Academia TOP GYM - Rede ProQuality
Likes
96
miguelclon shabnam_alizadeh rod.mazzaro milena_pin4yk inho_mergulho_sub bininhobillidkid igorzinga rn_h1 mayads21 anyellesilvania catfishmusicsociety jas.mizzle franbarichello psantosmohr sinaraselbach juadvvid maltheva_07 ciripippo pereirasantosrobson gbrllara jackspresidente nutricionistaluizamay gatica_tomas ddiegoalvesss franciscofernandes_bnu cristianosalgado jessica.goncalves.oliveira renatomapogo lucianno_bhoeno bnsuplementos fesurfromero nonnobepepizzaria mcharao bruugasparini sikafernandes biancasilva7113 equilibrio_feminino jeaneteisolani lesianeferrari fotosparalembrar imoveis.isf titalane_ maria_alcantaraa designerpordinha amilkarjapa blackstoremen educandonossosfilhos lucas_willian_de_carvalho lilcaslu22k moniserezende sr_ingridsz studioscursos alves.dinha jethessing andremcarvalhal ivanisetunis miranda_fagner mariaeugenialuz