Comments
  • Nyc luk
    28-Aug-2016 15:18:03 PM
Trending Posts
What life advice would you give kids? 🤔 Thank you NYC Schools 🙏... #Education matters... #Teachers matter... #Parents matter... #Advice matters... Let's strive to leave a better planet to our kids and ALSO strive to leave better kids to our planet. 🌎📚 . . . . . . . . . . . #stevemaraboli #lifelessons #inspiration #motivation #wisdom #school #speaker #mindset #psychology #instagood #philosophy #thoughts #helpingothers #success #quotes
Hallo guys, gimana? Udah pada gabung belum? Di @mobile.business , itu loh bisnis Yang bisa bikin kalian punya penghasilan 1-5 juta perhari nya.. Nah buat kalian yang kemaren cuma kepo" aja.. Mending gabung deh terus jadi NUSApreneur Daripada gadget kalian dipakek buat stalking yang gak jelas mending dipake buat bisnis di @mobile.business Modal nya minim, dan hasil nya? Amazing banget 😍😍 semua profesi dan kalangan bisa ikut.. Tidak pandang usia.. Dan terpenting MM BUSINESS ini sudah berpengalaman dibidang Digital Marketing maupun online Shop, jadi kamu pasti akan dibimbing sampai sukses...jangan sampe salah pilih yaa cuma di @mobile.business yang Sudah melahirkan banyak jutawan baru Dan sekarang, giliran kamu menjadi jutawan berikut nya 😉 #mobilebusiness #nusamediacreative #nmcgroup #nmcmobile #mobilebusiness #onlinebusiness #onlineshop #education #business #bisnis #bisnisanakmuda #bisnismudah #bisnissimpel #bisnissemuaumur #bisnishits2017 #legal #halal #trusted #entrepreneur #nusapreneur #smartpreneur #musically #dagelan #vidgram #indovidgram #selebgram
Type "YES" if you agree🙏 - DOUBLE TAP & TAG A FRIEND TO INSPIRE!
I've released a video about top jobs in the USA for 2017-2018 and immediately started receiving comments from people asking whether they should change their profession, because their current one is not in the ranking. The answer is NO. I started my career back in 2011 as a study abroad consultant/entrepreneur. Is it anywhere in the rankings? NO. Is it what I love doing? Absolutely. I think this is the only right way to choose your profession. What do you think? Pic by @natalie.bero 🇷🇺🇷🇺🇷🇺Заметили, сколько под новым видео комментариев о том, что же делать гуманитариям?) Так вот, мой ответ такой - нужно делать то, что любите. Рейтинги это хорошо, если вы пока не понимаете, чего хотите в жизни. Если вы уже определились и любите ваше дело, продолжайте, совершенствуйтесь, учитесь зарабатывать больше на том, что любите. Моя карьера началась с консультанта по обучению за рубежом в своей же компании. Есть эта специальность где-нибудь в рейтингах? Ни разу не видела. Люблю ли я свое дело? Обожаю. Если вы еще не видели видео, то вам срочно по ссылке в шапке @linguamarina. И расскажите, что думаете. Фото от @natalie.bero ❤️
در محفل چهل بهترین محصل پوهنتون کاردان سپاس از تشویق و حمایت تان ! مننه :) 40 under 40 award ceremony. #40under40 #awardceremony #beststudent #kardanuniversity #education #Afghanistan #masters #MBA