Berry Nice Repair Malaysia KL

Berry Nice Repair Malaysia KL @itsberrynice_repair

📞 WhatsApp only! 011-32424242 / 011-32422222 / 011-17777750 📌 Diamond Square, KL 🔧 Repairing ON THE SPOT** ⌚ Daily from 10am to 7pm everyday
http://www.itsberrynice.com/

Convert iPhone 6 Gold colour to iPhone 7 Red with black line for @farahshohaimi96 Custome dtg dr Kuala Selangor semata2 utk convert housing iPhone 6 tersyg. If korang pun nk convert housing iPhone boleh WhatsApp:- 01132422222 (Raine)
Great !! ...some idiot opened this before me ...and damaged the motheboard
Dead Iphone 5s ..i wonder why?
Housing change in progress
We are open today. If u have problem with your device. Whatsapp :- 01132422222
Today's Repair fixing that hideous wiring the Technician made
Betapa terkejutnya bila customer htr phone utk repair n tgk condition dkt dalam mcm ni. Dia htr dkt satu kedai phone utk repair phone dia masalah charge x naik. Lepas repair phone mmg boleh on tp sekejap je. Lepas tu bila htr dkt kedai tu balik kedai tu just refund je duit dia balik. Technician tu rosakkan connector battery dkt motherboard n connector dkt battery tu sendiri. Keje technicians mcm ni ke yg korg nak bg repair phone korg?
Reinstalled Windows with office on desktop pc for Muhamad zahrul
Just splashing some information for iPhones users
Batch number...I don't know I lost count already
Repair iPhone 6S Anttena Problem and put new lcd plate for @faizchemusa Jika korang ada masalah dengan device korang boleh Whatsapp:- 01132422222 (Raine)
Yesterday's motheboard repair Iphone 6
Asshole Technician of the year .... guess what he didn't put in this phone ... something so critical it will confirm damage the phone over time
Repair iPhone 5S LCD for @ Masniza Lcd sebelah kanan dia susah naik guna. Terutamanya bila nk taip huruf P atau delete. Jika korang ada masalah dengan device korang boleh Whatsapp:- 01132422222 (Raine)
Repair iPhone 6s Screen and Convert iPhone 6s Gold to iPhone 7 Product Red Housing for @nmluqman If korang pun nk convert housing iPhone boleh WhatsApp:- 01132422222 (Raine)
........ Ghost kid playing and messing around with it.. I'm losing my patience..
He says he gonna hack unifi to increase our internet speed ....I'm not sure ..what u guys think ?
Iphone 6 plus...cannot touch ..in progress
Legends say: he is still saying "hahahahah.................
Kami repair semua jenis brand bukan brand Apple atau Samsung sahaja. Jadi jika anda ada masalah dgn device anda. Whatsapp:- 01132422222 (Raine)