Hanis Zalikha

Hanis Zalikha @haniszalikha

Sebut yang baik kerana kata-kata kita adalah doa yang melantun 🤗 @cakenis @shadedough @toujoursadvanced
http://www.toujours.com.my/

What's for lunch 😗 We like our steak with mayo too sometimes. Mayo yang boleh picit cantik camni adalah mayonnaise Kewpie @kewpieusa lol
Finally they've revealed the third colour I can post this yeay! It's Blush from #CakenisOkinawa , and its earthier (dustier) than our Dusty Pink from Signature series. I hope you manage to secure yours from the stockist release. It's completely sold out from our HQ @cakenis .
When I crack a joke and it's hilarious. From left Pecan Praline, Kumiko & Amber Cakenis @cakenis .
Mewakili suami yang tak dapat turun tengok production shoot dekat studio dia @hellostudio_my . Selamat berjaya team #HantuWangan , terima kasih kerana menggunakan Hello Studio @hairulazreen .
Birthday lunch for @hafiizrashid 🎂
Saturday night in 🎉 Birthday dinner for @eddyris ❤️
I just want to say thank you so so much to those who took part on my instastory survey. Banyak input yang bagus dan segar! Sangat dihargai, tak sangka ramai yang mengarang, ingat nak jawab gitu je 😂 Tak sabar nak finalize hasilnya @shadedough .
Morning read @theyusufiskandar . Hehe.
Last visitor for Yusuf before Daddy balik last night. KakCamilla @dedobot datang!!! Nasib baik sempat ajar Gegurl speaking. Bolehlah diorang sembang "Do you like water apple?" "Yes" 😂
Daddy jauh berhari-hari. Yusuf tak sunyi, sepupu-sepupu datang ceriakan. @theyusufiskandar
I loveeee instastory features when editing recipe. Nampak resepi jadi simple dan senang sebab boleh tolong letak perkataan sana sini untuk bagi panduan kat orang. Tapi kalau resepi pendek boleh upload balik sini. Kalau resepi panjang, Keknis upload dekat facebook. JADI JANGAN TANYA LAGI AAAAAAAA. Hehehe www.facebook.com/haniszalikhaFB ❤️ #ChefKeknis (lagu background resepinya punnnn 😂) Pastu terima kasih bila berani cuba, dan bila dah jadi siap hantar gambar. Maigod terharu gila please.
Nak instastory resepi cekodok pisang cheese ni tapi ada onggile nak datang kena layan dia jap @dianadanielleb
Watch you all day all night 😍 @theyusufiskandar
🇯🇵
Balik kerja 😌 Makan cekelat tak ajak ke 😌 @hairulazreen @theyusufiskandar @bujibuchempel 😌
Heading back from my talk about Japan and why I love it so much, thank you to those who took the time to come! I hope you'll finally get there (Japan) and experience it yourself! Tomorrow I have two more sessions, see you at PWTC! 🇯🇵 🇲🇾 Outfit by @xemasu make up by @jijiezainal and shawl by @cakenis #CakenisO
"Lalala" - Suami & anak.
Siapa weekend ni pergi Matta Fair di PWTC, jangan lupa okay temujanji kita, jumpa Keknis dekat stage Jepun 🍙😌 / #Japan #VisitMYJapan #MuslimTravel https://www.facebook.com/Visit.My.Japan/
OMGGGG just noticed my kakak cantik tried out Salami Lipbait from Shade Dough. Thank you for always supporting me ❤️ @fizasabjahan @shadedough
Keknis pada hari Sabtu dan Ahad ini ada dekat PWTC k. Nak bersembang pasal Jepun, bagi yang baru-baru ni terdetik nak pergi / dah lama simpan niat nak pergi / dah ada duit tinggal nak pergi je, semua dijemput hadir untuk memeriahkan okay. I will share what I loveee about Japan and my tips when travelling in Japan! 9 & 10hb ini yang date kita! Boleh tengok link sini https://goo.gl/bm5L2q !