HanaHarumi

HanaHarumi @hanaharumi

💓Mujahadah cinta💓 "O turner of hearts, make my heart firm upon your deen"
http://www.facebook.com/suhanaimilia

Apakah?? Mcm baru pukul 8... Culture shock mak... 😨😨 Tapi brg kaw2 mura.. #saleraya #ramainyaorang #manadatangni
Salam 22 Ramadan . Hari ni hari repot merepot kat sekolah.. (baca report bkn reput).. . Baru sorg... 2 more to go.. . #reportday #skjg1 #mogacepathabis
Kejadian tghari Jumaat.. Pertembungan org balik kje, Org nk solat jumaat, org balik lunch, balik kampung, gi shopping... Jihad emosi semua arah.. iman kena kental.. Huhuhu... #jihademosi #waktu #jem #tengahari #jumaat
Mudah2an Allah temukan kita dengan malam 1000 bulan... Doa & usaha.. Pacu gear 5 terusss... Amin, amin ya rabbal a'laminn... #malam1000bulan #sepuluhmalamterakhir #semogaallahpermudahkan #ramadan2017
Sesungguhnya tiap2 yg bernyawa pasti akan merasai mati...
Salam Subuh 18 Ramadan . :::: "Berpagi-pagilah (subuh) didalam mencari rezeki, sesungguhnya berpagi-pagi itu adalah keberkatan dan merupakan kejayaan.":::: . (Hadis Riwayat Tabarani dalam al-Awsath). . #salamsubuh #fajr #2rakaat #lebihbaikdariduniadanseisinya
IKHTIAR SEMBELIT DAN BUASIR TERKURUS SEKALI . Alhamdulillah..sharing dr customer Cg Nini,asbab set pkp yg diambil untuk sembuhkan sembelit dan buasir,tak sengaja terkurus sekali. . Pakaian dr saiz L dan XL dah boleh simpan.Sekarang dah keluarkan baju lama saiz S dan M. Mula pengambilan set pkp dari January 2017.Inilah hasilnya. Min kaffe mengenyangkan,Garlic flush lelemak degil. . Berminat nak cuba? Whatsapp 017-7846470 🌟🌙>>PROMOSI HARI RAYA<<🌟🌙 * FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA! * SAMPUL RAYA PERCUMA! * MORE FREE GIFTS! ****PENGEDAR DIPERLUKAN**** 💠Peluang jana pendapatan hingga 5 angka sebulan secara part time 💠Modal serendah RM50 💠Bimbingan percuma disediakan 💠Modul bisnes yang mudah diikuti & terbukti berkesan #bombastikjun #Projekstg #CATchampions #themagicofparttime #wheresmartpeoplemakemoney #businesswithpleasure #kurusraya #kurusmudah #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kempisperut #getinshape #slimdetox #detox #nodiet
Morning dear friends
Sementara menunggu waktu berbuka ni dok pasang impian dengan tengok2 slip gaji bulan Mei best pren saya @nauraauni ni.. . Betul2 excited & syukur sangat beliau dah berjaya jejak income 6 angka... bln lepas rm85k, bulan ni naik mendadak... . Ya Allah bestnye...ini lah STG... . Kenapa kami pilih STG?? . >> Top group di SHOM (2/3 keahlian syarikat sebulan dari STG) >> Sale 20.8 JUTA ++ Mei 2017 >> 95% gerak kerja online sahaja >> Anda di coach dengan modul Tuisyen Biz Online yg terbukti berkesan menghasilkan sale 1k/minggu >> Promote 'The Magic of Part Time' >> Anda di coach 24/7 dalam room dan gerak kerja berjemaah >> RM50 sahaja ((Confirm takde group lain sanggup buat)) >> Anda tak perlu keluar rumah ke kelas, Kelas kami online jer >> Sangat sesuai untuk professional - krn mentor2 pun ramai dari gol. professional >> Ada Tabung Kereta Idaman ( 2/3 penerima anugerah = STG) >> Group Paling ramai qualified melancong FREE ke Italy dan GoldCoast!! 👏👏 >> Ada Tabung Rumah (Wawasan) >> Ada slip bonus yg laku di bank utk beli aset >> Pangkat dan bonus boleh diwarisi anak2 >> . ..dan banyak lagi . Sebab tu income STGians meletop2... Best kan?? . Nak join??? Senang je.. asal ada RM50 dh bole berniaga.. Whatsapp 017-7846470 📲 . #projekstg #CATchampions #themagicofparttime #wheresmartpeoplemakemoney #businesswithpleasure #parttimebusiness #buatparttime #kerjakosong #kerjaparttime #dropship #ejendiperlukanseluruhmalaysia #kerjadarirumah #bisnesonline
Happy Weekend! Ramadan the 15th #chanel #dreams #behappy
💄💄KEKAL CANTIK DENGAN LIPSTIK COZUMA💄💄 Cantik ke sangat cantik? 😍😍😍 . Sharing customer sis Hana Lea iaitu Fika a.k.a officemate beliau yang sebelum ni beli #nudepink . Baru 1 warna dah buat sis Fika #jatuhcinta & nak try colour lain pula 😘😘😘😘 Bibir automatik jadik plump tanpa perlu diinject2.. 💄Bau wangi vanila 💄Melembab 💄Repair sel kulit bibir 💄Bibir gelap dicerahkan 💄Solat friendly 💄Tahan lama 💄Sapuan selembut satin . . #lipstikcozuma cepat2 dapatkan dari saya 😍😍😍 www.wasap.my/60177846470 🌟🌙>>PROMOSI HARI RAYA<<🌟🌙 * BELI 2 LIPSTIK KE ATAS FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA! * SAMPUL RAYA PERCUMA! * MORE FREE GIFTS! ****PENGEDAR DIPERLUKAN**** 💠Peluang jana pendapatan hingga 5 angka sebulan secara part time 💠Modal serendah RM50 💠Bimbingan percuma disediakan 💠Modul bisnes yang mudah diikuti & terbukti berkesan #bombastikjune #Projekstg #CATchampions #themagicofparttime #wheresmartpeoplemakemoney #businesswithpleasure
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah . 😭😭😭 . #aMAYzing sebagai saksi... . Ramai yg menangis happy semalam.. Ramai yg x percaya bonus bln ni lagi byk dari bulan lepas.. Ramai yg dah dpt keluar dari zon selesa.. Ramai yg dh dpt tambah pendapatan dari income ke2.. . 3 angka, 4 angka, 5 angka... kita tentukan sendiri.... . Big congrats untuk semua yg ada dalam team HANA.. . Terima kasih kerana percaya dgn ProjekSTG... . Ya Allah, Kau izinkanlah bonus kami semua naik 5 kali ganda bulan depan. Tq Allah... Aamiinn, amin ya rabbal a'lamin... . . #Projekstg #bonus #day #outstanding #achiever #CATchampions #wheresmartpeoplemakemoney #businesswithpleasure #parttimejob #kerjaparttime #jobvacancymalaysia #dropship #askmehow #kerjadarirumah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #gajiparttime
Selera nasik kandaq arini... Ammaa...!! Selamat berbuka
Bismillah, Pagi ini nak berkongsi DOA yang paling "menjadikan kita seorang HAMBA" dan sangat bergantung pada Allah; Doa ini sangat-sangat mustajab di Bumi Mekah Madinah Malaysia dan serata dunia, doa dalam hati pun tak mengapa: Robbi ربي Tuhanku Yasir يسر Permudahkanlah Wa و Dan La لا Jangan Tua'ssir تعسر Engkau (ت) Sukarkan Robbi ربي Tuhanku Tammim تمم Engkau (ت) Akhiri Bil Khair بالخير Dengan (ب) Kebaikan Allahu Akbar, Allahumasoliala Muhammad #NotaPuanCahaya Diizinkan #share atau copy paste utk whatsapp mudah-mudahan sahabat mendapat ganjaran pahala apabila sahabat lain mendapat manfaat dan dipermudahkan urusan. Amin #doadipermudahkanurusan #sharingiscaring #14ramadhan #1438h #silashare
Kek cheese leleh SIAAP..! Permintaan anak bongsu pertama... . Rupa tiada, rasa insyaAllah.. No bakar2...veri the lazy style... Masuk freezer dulu... sat lgi dh bole bedal.. . Mak x bole.. dlm 'pantang'... . . Pantang tengok.. 😣😣.. . Huhu . #makanpleasure #kekcheeseleleh #ekpress #15minit #desert #moreh #jahanamPKRku
COD kat spital pon jaddi... . Kalo xde appoinment hospital ni ntah bila la nk jumpa. Tq la kakyan sudi beli sabun serba boleh Eziclean.. dpt lepas rindu kat hot mama ni sambil tiom2 Inara yg bam2 tu.. . Nak rendam baju lama anak katanya.. ada kwn dia suggest beli sabun viral ni.. Ye lah baju masih elok kan sayang nak buang... . Bukan baju je boleh bersih, kasut sekolah jadi putih balik, periuk belanga & kuali yg karat2 tu semua bole berkilat mcm baru. . Mula2 nk beli satu je, alang2 dh ada promo, grab 2 pack terus.. . Duit bertukar tgn, bam2 pun dah setel appoinment... insyaAllah kita jumpa lagi edisi #TerjahRaya4.0 pulak ye . . #cod #eziclean #Projekstg #terjahrayakembali
Pakwe kena demam kura.. menggigil2... . Servis kasi tip top balik... lama pn lama la... mujur ada customer lounge yg selesa... cuma x bole makan je.. 😅 ehehe . #service #kete #taksihat
Salam Subuh 11 Ramadan.. Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan utk berpuasa pada hari ke 11.. Semoga hari ini kita jadi lebih baik dari semlm... Allahumma amin.. #salam11ramadhan #fajr #alhamdulillah #kayaduniaakhirat
Dh nak Asar ni, kena masuk 'opis' sat lagi.. Hari ni ada org Jawa celup order lauk pecal soh kite masak.. . Gigih la mak gi carik tempat panggang dengan arang bagai... . Ni baaru betul2 dapur berasap .. . . . #laukberbuka #masak #pecal #makanan #orangjawa #makanpleasure