HanaHarumi

HanaHarumi @hanaharumi

http://www.facebook.com/suhanaimilia

Lagi sehari nak puasa ramai pulak yg piem & wasap mak utk buat stok sahur si min kaffe ni... . Garlic pulak utk kasi picah lemak2 degil supaya bole sarung baju raya yg santek2 1 Syawal nanti.. . Yg herba org pompuan tu, ada permintaan utk betulkan period yg sangkut2... . So berbaktilah kamurang pada tuan baru dgn sungguh2 ye.. Nak order set PKP (projek kempis perut) min kaffe & garlic wasap mak kay.. konfem korg meletop raya ni!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60177846470 . . #minkaffe #projekkempisperut #slimbeforeraya #kurusmudah #ramadan
Morning beautiful... . Be happy & Have a great day ahead... . . #beautiful #women #behappy #morning #alwayspositive
Disebabkan kamu lambat bgtau maka tak sempat la nk beli hadiah sambutan Hari Guru sekolah kamu besok, jadi ibu akan hadiahkan cikgu kamu sorang satu kotak min kaffe. Sedap & berkhasiat lagi... Bungkus cantik2, besok bgi kt cikgu kamu ye nak.. . Ibu waze supaya cikgu kamu order pulak 5 kotak sorg dgn ibu lepas ni. Aamiinn... bole gitu? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . #sambutanhariguru #minkaffe #readystock #
Jumpa CDM santek @izazahra81 siang tdi mintak gerak kerja utk pangkat seterusnya... . Alhamdulillah... jelas & faham... . Terima kasih CDM untuk ilmu & belanja kite mkn tdi... . Road to DDM...!! InsyaAllah... . . #Projekstg #CATchampions #projekministokis #newtarget #wheresmartpeoplemakemoney
Kerja2 membungkus hadiah akan berjalan sebentar lgi.. . Ada yg menolong nampaknya... Baguslah dh berubah kau nak.. kalo tidak, asik mkn tido verak mkn tido verak je kojo kau... . . #sampulhadiah #birthday #anakprasekolah #kucingsebok #catsofinstagram #lazycat #cutecats #kucing #gemok
. . Presiden ckp, sebelum kita nak memiliki sesuatu tu, kena try dulu... So, kita try je.... comel nau beg ni... Mungkinkah berjodoh raya nanti?? ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Salam pagi Rabu, all . . . #tb #positive #acahacahsweet #bonia #selfreward #morning
Assalamualaikum...Salam pagi.. . Ramadan lagi 3 hari Whatsapp & fb penuh dgn mesej pasal: KURMA BAZAR RAMADAN BUFFET RAMADAN BAJU RAYA KUIH RAYA SAMPUL RAYA GILIRAN BERAYA Tapi yg bagusnya ada jgk yg byk ingatkan kita tentang: TARAWIH KEBERKATAN DOA2 INFAQ SAHUR IFTAR . . Alhamdulillah... saya baca je semua.. . #selamatberpuasa #ramadantiba #alhamdulillah #syukur #morning
Tersedak kopi mineral ni ko tenung gitu, Yen.. Jangan la jeling2.. ckp le nak sikit kan senang... ๐Ÿ˜† . . #apapandangpandang #takmemasal #hahahambar #scaredycat #catsofinstagram
Assalamualaikum & selamat pagi Jadikan hidup bermakna & bernilai, bukan hanya utk diri sendiri tapi juga untuk orang lain.. . #selfreminder #notapagi #morning #aMAYzing
Bila kemalasan melanda... nk angkat sudip pun x larat... Terlintas la menu laksa johor kt kepala, siap scan dah restoran mne yg ada jual laksa johor sedap kt kl ni... alih2 kol 6.30 tdi jiran ketuk pintu bagi laksa johor birthday cucu dia.. Ya Allah sheraamm mak... wish kita cepatnya Dia kabulkan... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Alhamdulillah rezekiii... xyah dh mak susah2 gi carik... Tq Allah.. โคโค . . #laksajohor #sedap #dinner #rezeki #alhamdulillah
Alhamdulillah... siap dah rak khas utk anak2 mak.... baru la semangat laen matcham gini.. . Tapi ruang kosong byk lgi ni.. nmpk x meriah pulek.. . Semoga Allah mudahkan niat mak nk jemput lebih ramai kawan2 dia dgn #projekministokis mak soon.... Aaminn.. . #Projekstg #projekministokis #CATchampions #wheresmartpeoplemakemoney #businesswithpleasure #aMAYzing
Salam pagi Sabtu.. Hujan rintik-rintik pagi ni sangat refreshing... Semoga segala urusan kita dipermudahkan... Aamiinnn... #morning #saturday #refreshing #cat #outside #the #windows #salampagi
Heart of Malaysia.. View kelam2 dari Kementah.. Ahkak buek apo kek sini...?? Ehe detim le.. #klccnightview #klcc #nightouting #jalanjalancaripasal #detim #ngedate
Morning... . NAH BUNGA untuk awak.. Yeee awak le... . Yang gojes Yang comey Yang kuat Yang rajin Yang baik Yang penyayang Yang jujur Yang prihatin Yang ikhlas Yang santun DAN yang sweeeet mcm gula2.. . Salam Jumaat al Mubarak... . #morning #flowerforyou #sweetlikecandy #gorgeous #outstanding
Bergaya di hari raya dengan Infinence Exclusive shawl terbaru by Rizman Ruzaini. . Free brooch limited edition.. . . โœ”Kain best tak panas โœ”Lace yg minimal bercirikan mewah โœ”Mudah dibentuk โœ”Sangat exclusive โœ”Dijamin labuh menutup dada . . Dapatkan di sini.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60177846470 . . >>>>>Jom Buat Duit Raya!!!!!!!<<<<< <<<<>>>> โœ” Jana pendapatan sampingan dari keselesaan di rumah sehingga 4 angka โœ” Sales capai RM1000 seminggu โœ” Bonus sehingga 41% sebulan โœ” Modal serendah RM50 shj โœ” kerja Copy & Paste โœ” Reward & Gift dari leader dan mentor2 . . #shawlraya #shawlexclusive #laceshawl #shawllace #laceyshawl #raya2017 #shawl #sayajualshawl #bazaarpaknil #raya #kamijualshawl #shawlmurah #shawllabuh #bajuraya #jubahraya #tudunginstant #tudung #tudunglabuh #shawlcantik #shawlswarovski #dropshiptudung #dropship
Sayur yg x perlu masak.. . Mujur suma yg kt uma ni bole makan.. sonang kojo den.. . . #dinner #makanpleasure #acahacahdiet
Assalamualaikum wbt Tanamkan rasa happy dlm setiap pekerjaan kita... insyaAllah pasti ada ganjaran di dalamnya.. Happy morning... #exercisesikit #morningwalk #morning #mmrbystg
Adoiii... Tak senang duduk selagi x dpt shawl Infinence Rizman Ruzaini.. Dapat free brooch pulak tu.. Harus glamer raya nanti... . Sesiapa nk order lekas2 lah berbuat demikian.. sangat limited edition hokay!! . ๐ŸŽ€Nak pakai sendiri bole.. ๐ŸŽ€Nak bagi bonda bole.. ๐ŸŽ€Nak buat gift pun bole.. . PM sini utk sambar koleksi yg cun2 ni.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60177846470/infinence . . #infinencexrr #rizmanruzaini #limitededition #ProjekSTG #shom #CATchampions #wheresmartpeoplemakemoney #themagicofparttime