HanaHarumi

HanaHarumi @hanaharumi

๐Ÿ’“Spread the Love๐Ÿ’“

Ayam lebur dgn paste tumeric & garlic .. omg... ๐Ÿ˜ฒ senangnya.. anak kau yg tadika pun bole masak.. ๐Ÿ˜… Mak2 bekerjaya yg kelam kabut nak masak balik kje, paste ni memang true match korg lah.. xde dh alasan xleh masak kann.. Mudah, sedap, mcm2 jenis paste hado.. rendang, briyani, asam pedas pun ada.. Gambo lagi satu tu la kejadiannya lepas dh siap masak. Melambong2 anak puji.. x rugi beli.. Tq la my CDM @izazahra81.. dh nk fly pn sempat melayan akk nk stok.. #pastedchef #makanpleasure #masaksimple #resipiayam #lunch
At last dpt gak D24 walau terpaksa berebut.. isi padat, lembut, lemak, pait2 maneh.. Nampak x happy tu... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #jalanjalancarimakan #durianD24 #takmusim #makanpleasure #pantaiputeri
Ya Allah, pagi2 lagi dah hujan.. Alhamdulillah.. Syukur sangat... hujan bawa rezeki Rezeki tak mesti harta berlori Rezeki ada banyak segi Luaskan konsep rezeki Lihat dari perspektif rohani dan psikologi Macam2 bentuk rezeki yang tak terhitung dengan jari Syukur2, Aku akan tambah nikmatKu lagi #salampagi #rezeki #morning #grateful
1st time buat roti sarang lebah ni.. Main agak2 je bahan dek scale yg rosak.. Alhamdulillah... berjaya & abeh dah pun.. Nxt time bole buat lagi.. #meroti #rotisaranglebah #caramel #makanpleasure
Salam Jumaat.. Sedang meninjau lokasi lepak hujung minggu.... Dah kehujanan..kita balik dulu..
Damainya pagi2 dengar bunyi hutan.. Sejuk je mata, jiwa... #hikingadventures #rejuvenating #stressrelief
Rupanya baru tau D24 akan sampai bila musang dah abis musim.. Ooo baiklah.... utk melayan craving ni pekena dulu la si musang... sedaapp bak ang.. Cukup manis, lemak berkrim, pahit2 sikit, kuning diraja... can't say more... #makanpleasure #durianmusangking #sedapgiler #bestintheworld
Balik sekolah siang tdi bdk kecik kemain pesan.. "Ibu, cikgu Ida nak Kopi 2 kotak. Cikgu suruh masukkan dalam beg nanti Amani bawak pegi sekolah. Ibu masukkan la sekarang nanti lupa. Cikgu marah nanti.. Cepatlah ibu!" . Ye lah anak oii.. x sempat2 nk tggu besok dah.... Dah nmpk dah ciri2 otak bisnes tu... ๐Ÿ˜ #anakadalahanugerah #familyno1 #projekstg
Curik wefie CDM hebat kita ni.. bz betul sampai x pndg camera.. Restock restock utk #superbaugust .. meroket kebaboom ke Korea.. Sape nak iKot gi Korea VIP FREE TRIP sambil buat side income 4 angka gemok?? DAFTAR sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡www.wasap.my/60177846470 RM50 saje. Biz Online | MODAL RM50 #projekSTG #2GAJIsebulan #CATCHAMPIONS #CATtoKOREA
Mane nak carik D24 ni? Susah betul nak dpt skang... Adoiiii laa... ngencesss.. #ngidam #duriand24 #
SALAM PAGI JUMAAT Selamat bertugas buat semua.. Semoga segala urusan dipermudahkan & dilimpahkan rezeki sebanyak2nya Jom poie kojo... #goodmorning #selamat #jumaat
Geng mak2 pulak wefie... pening weh tgk movie 3D sampai senget benget tudung... ๐Ÿ˜ Tamatlah suda lawatan kitorg.. mak2 yg over excitednya.. anak2 cool sje.. #petrosains #klcc #lawatansekolah #preschool
Indahnya ciptaan Tuhan.. #cantik #jellyfish #aquaria #klcc
It is up to you, to see a beauty in everyday things.. Hope in the thing unseen.. Salam pagi Isnin beautiful people.. #morning #hope #beauty #everyday
S A L A M J U M A A T . S E L A M A T P A G I . M O G A R E Z E K I B E R G A N D A . C E R I A S E L A L U. . #morning #happy #smilealways #beautiful #sunrise
Senyum itu mudah Senyum menguatkan ukhwah Senyum buatkan hidup lebih indah Dengan senyum kita dapat pahala ibadah #jomsenyum #rezekimelekatlekat #morning #smile
Hello kitty theme.. Amani turns 6.. #birthday #turns6 #amanichan
Nk buat besday party je.. mcm nak buat kenduri sambut menantu.. ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด . . #goodies #birthday #amanichan
Alat yg buat pipi hang tembam & kepala hang kecut.. . . #agv #arai #givesyouwings #tribudeichihuahua #detim
Duduk elok2 tau.... mak nak balik KL dah... jaga diri ye.. Ada masa mak datang lagi... B Y E B Y E T E R I M A K A S I H K U C H I N G ! #sayangsemua #willbeback #tillwemeetagain #kuching #julyflyhigh