Mohd Zulhilmi Abu Bakar

Mohd Zulhilmi Abu Bakar @ejun.my

I am a village boy ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ silly & playful is all about me ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ but focus & serious in work ๐Ÿ‘ท๐Ÿผ so don't get me wrong ya โœ‹๐Ÿผ ๐Ÿ’Œ mzulhilmi01@gmail.com

You tgk kak huda cepat ๐Ÿ“ธ ๐Ÿ˜˜ I miss you โค๏ธ lauk pengantin sedap2 tapi satu pun den tak sempat nak sentuh ๐Ÿ˜ terima kasih semua yang sudi hadir dah memeriahkan majlis kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #weddingguide #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #friendshipgoals #solemnization #groom #wife #weddingdress #pernikahan
Muka abang memang bulat ๐Ÿ˜ฎ so abang biaq p ja sebab malas nak edit ๐Ÿคฃ mata pun sembam ๐Ÿ˜ด 2 hari tidoq 2 jam ja ๐Ÿ˜ต korg nak design baju cun utk majlis? @waniebadrulhisham boleh membantu ๐Ÿ˜ all my wedding dress & beautiful dais designed by her & her husband @alan_abubakar as my wedding planner ๐Ÿ˜˜ senyum sampai ke pipi ni ๐Ÿ˜‰ #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #weddingguide #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #friendshipgoals #solemnization #groom #wife #weddingdress #pernikahan
Satu Dua Tiga Ku Cintamu โค๏ธ My advisor ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ My friend ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ My partner ๐Ÿ‘ต๐Ÿป My teacher ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿซ My chef ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ My pengkritik in photo editing ๐Ÿ—ฃ My love ๐Ÿ˜˜ My wife ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป thank you dear ๐Ÿ˜ Beautiful dais by @butikandamanpengantinremaja Photoby @yellowproduction #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #weddingguide #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #friendshipgoals #solemnization #bride #groom #wife #family
You know when you want to make me smile ๐Ÿ˜˜ eventhough sometime I am not in a mood ๐Ÿ˜‰ I hope we ll be happy ever after as a husband and wife ๐Ÿ‘ด๐Ÿป๐Ÿ‘ต๐Ÿป Beautiful dais from @butikandamanpengantinremaja Moment captured by @yellowproduction #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #prewedding #friendshipgoals #solemnization #bride #groom #wife #family
Only God know what I feel at that moment โค๏ธit takes 11 years to be with you, to know you, to make a mistake with you, to cry just for you ๐Ÿ˜˜ at last you & me we are together ๐Ÿ˜‰ only you know me well ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ aku menangis waktu ni bukan sebab aku sedih tapi aku sedar tanggungjawab aku makin besar ๐Ÿ˜Œmari kita belajar bersama ye "sayang" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #prewedding #friendshipgoals #solemnization #bride #groom #wife #family
Aku bukan seorang yang cepat sentap dan mudah menangis ๐Ÿ˜ฃ tapi bila wakil bagi dua bela pihak mula menyampaikan ucapan aku terdetik "...bapak...." ๐Ÿ˜ž air mata mula menitis sebelum aku di ijab kabulkan lagi ๐Ÿ˜ญ 17 tahun pemergian seorang ayah, hanya ada seorang insan bernama "Emak" yang sentiasa menasihati dan mendampingi diri ini ๐Ÿ˜” walaupun anak nya seorang degil, nakal dan selalu tak dengar kata ๐Ÿ˜– emak tetap senyum bilamana anaknya yang tidak mendengar kata terus melakukan kesilapan dan kealpaan ๐Ÿ˜ข Bapak dan Emak, maafkan ejun, walaupun di hari bahagia ejun, ejun tetap sedih dalam gembira tatkala melihat seorang insan yang bergelar Emak terus memberi sokongan dan dorongan dalam setiap perkara yang di lakukan. Al-fatihah buat allahyarham Bapak, ABU BAKAR BIN SOBOR ๐Ÿ™๐Ÿผ #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #nikon #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #prewedding #friendshipgoals #solemnization #bride #groom
She always try to make me smile and laught no matter what had happened ๐Ÿ˜˜ tanggal 11 August 2017, dia sah menjadi permaisuri hati ini untuk dulu, kini dan insyaallah selamanya โค๏ธ may Allah ease everything for us dear ๐Ÿ™๐Ÿผ Andaman : absolutely gojes from @butikandamanpengantinremaja OP : one and always @yellowproduction Thank you guys share the moment with us ๐Ÿ˜ #ijunxizzah #weddingphotographer #love #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #nikon #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #prewedding #friendshipgoals #solemnization #bride #groom
11th & 12th August 2017 โค๏ธ insyaallah we ll be together not as a boyfriend & girlfriend anymore ๐Ÿ™๐Ÿผ may Allah ease everything for us ๐Ÿ˜˜ kitorg memang x selalu gambo bersama ๐Ÿ˜ so main tampal2 je la ๐Ÿ˜ #weddingphotographer #love #photographer #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #malaywedding #webstagram #weddingphotography #shoutout #marvelous_shots #portraitmood #nikon #portraitfestival #moodygrams #instafamous #fashionista #prewedding #miniature #iphonegraphy #friendshipgoals
Kadang colour dan kadang tak ber"colour" ๐Ÿ˜ lukisan hati tak perlu di terjemahkan melalui perkataan ๐Ÿ™Š luahan rasa jangan di ungkap melalui perbuatan ๐Ÿ˜Œ maaf jika terkasar bahasa sorry jika ada yang terasa ๐Ÿ™๐Ÿผ may Allah ease everything for us ๐Ÿฆ‹ #menstyle #menfashion #adidas #hayabusa #bikers #ootd #streetstyle #streetwear #fashionista #fashionblogger #love
Sometime its not about what you want but how it feels ๐Ÿ˜˜ most of the time we might fail but never lost hope ๐Ÿ˜ keep believe in your heart and keep going on ๐Ÿ›ต life might be hard now ๐Ÿ˜ซ but in future we might see the light all over again ๐Ÿ™๐Ÿผ -Prof Dr Ejun ๐Ÿ˜- #streetstyle #streetwear #drmartens #lambretta #lambrettamalaya #vespa made in #italy #shoutout #clothes #streetlife #iphone7plus #iphonesia #ipsy #iphonegraphy #love #quotestoliveby #ootd #ootdmalaysia
This is why I love photography ๐Ÿ˜˜ I can see people life and enjoy some of the moment with them โค๏ธ hope this will be my first step to start all over again becoming a wedding photographer ๐Ÿ˜ my last post for this sweet couple and her hype-pening cousin ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Customer of : @yellowproduction Andaman : @butikandamanpengantinremaja #weddingphotographer #love #wedding #couple #picoftheday #photography #weddinginspiration #weddingday #portrait #artofvisuals #weddinghour #malaywedding #webstagram #weddingphotography #shoutout #brides #marvelous_shots #portraitmood #nikon #portraitfestival #instafamous #fashionista #prewedding #ipsy #pernikahan #bridesmaids #bridetobe #cousins #family #clouds