Chelsea Olivia Wijaya

Chelsea Olivia Wijaya @chelseaoliviaa

Indonesian Celebrity • Wife & Mother Business : Gabrielle.Chelsea.Olivia@gmail.com Spread the Love and share the Happiness -Mrs.Alinskie-
http://tinyurl.com/vloglokalbali1

Pray for BALI 🙏🏼🙏🏼
Lekker ini enakkk kebangetan ❤️❤️ @rasalokalindonesia 🇮🇩
Congratulation for the international awards ko @rinaldyyunardi. So Proud of you!❤️🇮🇩 . #WORLDOFWEARABLEART @worldofwearableart #TheCliqueDesigner @rinaldyyunardiofficial @rinaldyyunardi who beat 122 designers from 13 different countries to win top honours at 2017 World of Wearable Arts Awards with his creations “Encapsulate” & “Cosmos”. 🇲🇨 INDONESIAN PRIDE . Rinaldy Yunardi won a total of 3 awards: 1. 2017 Supreme Wow Award the ultimate achievement for a wearable art designer. 2. Winner of Avant Garde Section with his entry “Cosmos” 3. Winner of Open Section with his entry “Encapsulate” #WOW2017 #WearableArt #Wellington #NewZealand #costume Shoes @thangshoes Brand management @theclique.hk Email: info @theclique.hk
Being a mother is learning about strengths you didn't know you had and dealing with fears you never knew existed ❤️ Gendongan Instant from @mybabypouch ❤️
Chatting with my little girl while daddy is shopping.
Happy 90th Anniversary Optik Seis @optikseis ❤️
Her little hands stole my heart. Her little feet ran away with it ❤️ Bunny Blanket from @cottonseedsindonesia 🐰
hei wifers yang bingung hari libur ini mau ngapain, @semarangwifecake lagi ada di Grand Indonesia loh. tepatnya di West Mall lantai 5, ayooo datang buruan.. see yaaa #semarangwifecake #oleholehsemarang #enaktenanrasane #semarangoleholeh #semarang #kulinersemarang #semarangkuliner #semaranghits #semaranghits
Time for a night out! What would you pick for this wonderful night? Go www.danielwellington.com to pick your limited Petite Ashfield! Use my code ”chelseadw2017” to enjoy this 15% limited discount! Likes and Comment your favorite watch below! Find more styles on @danielwellington! #danielwellington #dwpickoftheday #classicpetiteashfield
Behind the scenes of '90 Frames of Fame' @optikseis and @senayancity in collaboration with @riomotret. Come and visit the photo exhibition at Main Atrium Senayan City, 1st Fl from 21 Sept - 1 Oct 2017. See u there! #OptikSeis90th #90FramesOfFame #SCXI #ShadesOfNow #OptikSeisxRiomotret
4 Sehat 5 Sempurna. Rekorrr kemarin di Bandung makan kurang lebih 11 macem makanan di makan, rasanya kurang lama niih di Bandung-nya 😭😭 Saya dan Suami pencinta #MakananLokal @rasalokalindonesia ❤️❤️
Mommy's duck face 🐤🐣
Ya ampun anak siapa ini ??? Ketawanya jail bangettt🙈🙈 @nastusha.olivia.alinskie 99% Daddy-nya bangetttt 🐒
Mata panda? kulit kusam? kulit belang? kulit gosong? nggak usah khawatir lg deh! karena sekarang sudah ada fairnpink drinks dari @fairnpink_official minuman perawatan kulit dari dalam yang terbukti sangat ampuh memutihkan kulit wajah dan tubuh dari dalam dan juga bisa membuat kulit terlihat lebih muda, kencang dan bercahaya..cara konsumsinya gampang bgt bisa dikunyah langsung atau dicampur air. Yuk cobain ngga sampai 4 minggu hasilnya udah kelihatan bgt dan kulitku makin bercahaya! keren bgt deh produk dari @fairnpink_official!
Ketika kebahagiaan datang dari rasa yg dimanjakan oleh lidah 🇮🇩 Nostalgia "Kue Cubit" siapa yg suka "Kue Cubit" juga? @rasalokalindonesia
That laugh of my dearest @nastusha.olivia.alinskie is more precious than anything. The Perfect description of my happiness.
Make up room situation be like ❤️5 minutes Before the show @mariefrance_id
Nastusha is officially walking ❤️ Mommy is proud of you little smart girl @nastusha.olivia.alinskie 😘 #12mo
Remember that you are too blessed to be stressed ❤️ Jumpsuit by @sandrabysdw
Ga usah takut lg kalau kamu ga sempet facial ke dokter atau salon! apalagi suamiku biasanya paling males kalau disuruh facial..Untung bgt skrg ada facial treatment dari @ertos_beautycare praktis dan mudah dipakai bikin muka putih bening, bebas flek dan bebas komedo. bulu sikatnya yg lembut ampuh bgt menanggalkan sel kulit mati. soo bye bye kulit kusam!