I'm a MomStudentNurseReseacher

I'm a MomStudentNurseReseacher @bizznurse

The Story of Elin. There is a tale of time behind any chapters. Living is believing that all dreams are made to come true. Welcome to Elin's life.
https://www.fb.me/kaklin.rufaydah

Ada keretaku bawa jalan-jalan... Dapat rehat kejao tadi. Balik singgah kat Mydin beli file and kertas for research. Sambil tu budak2 ni apa lagi... #bizznurse #thestoryofelin #kids #play #toycar #tabungduit #taknaiktaksah #happy #cucumatsalleh #ainnamawadda #fuadnajmi #studentmom #takeabreak
Wah.. 🎢 Bulan ini.. Bulan cinta... 🎢 . Jom raikan Hari Ibu dengan memberikan hadiah yang istimewa ini! . Comey tak? If Ming ibu Kak Lin masih ada... Kak Lin tentu hadiahkan untuknya.. Siap ada bunga dan wrapping cecantiks lagi... . Anda suka tak kalau dpt bg hadiah begini untuk ibu tersayang? Atau... Suka tak kalau dapat hadiah begini dr yang tersayang? . Whatsapp: 0139250715 ya utk more details . -Kak Lin - . P/s: COMBO ini akan diposkan terus kepada insan yang anda ingin tujukan! Siap boleh tulis ucapan sepanjang 30 perkataan lagi! . #hadiah #hampers #kraftangan #mothersdaygift #momsday #perfectgift #mothersday #giftformom #mom #Ibu #emak #hadiahhariibu #Merve #mervemom #mervecosmetics #joyrevfa #hafizhamidun #lovely #combo #hadiah #mervekuantan #hariguru #teachersdaygift
All pictures are enhanced with faceapp, so do not belive your eyes haha.. Different makeup give different effect. App ni dia biat skin tone jadi sekata. Remove eyebags, and buat mata putih lagi clear. So lepah nih kitapakat download app ni ya. Haha ploles gituwww. . #bizznurse #selfie #makeup #hijab #instamakeup #eyeliner #browliner #mervemom #mervecosmetics #mervemalaysia #joyrevfa #hafizhamidun #purple # #mervefullcoveragefoundation #fullcoveragefoundation
Dua sahabat terpisah sekian lama bertemu Abah dan Pakcik Yusman. #bekaspolis #pesarapolis #pdrm #friendsofpdrm #skuadpolishutan #family #gathering #love #polisdirajamalaysia #
SESSI Q & A. ============. . Soalan: "Akak ni isteri Bro Nan kan?" "Mengandung ka? Berapa bulan ni?" "Akak sambung study sini ya?" "Oh anak dah berapa orang?" "Banyaknya appointment, kenapa, ada apa2 problem kesihatan kah?" " Eh nampak sihat jah, tak perasan pun preggy, aktif betul". . Jawapan: πŸ‘‰ Ya saya, Kak Lin isteri Bro Nan a.k.a Kakak Kiosk. πŸ‘‰ Kak Lin pregnant masuk 34 Minggu dah (8 bulan lebih), due 12 June 2017 InsyaAllah. πŸ‘‰ Sedang mengikuti pengajian Master in Nursing Science di Kulliyyah of Nursing di UIA ni. πŸ‘‰ Anak 4 dah, ni yang no 5. πŸ‘‰Memang juggling masa sekarang sbb appointment Cardiology Ibu dan Anak serta O & G. Sebab ada Ada masalah jantung (ASD) dan athma (high risk pregnancy). πŸ‘‰ Oh ya ka, maybe sbb badan size comel jadi tak perasan preggy hehehe...Satu lagi sebab Kak Lin consume Gorgeous Juice dari Merve, memang rasa sihat dan bertenaga walaupun usia kandungan dah cecah 8 bulan. . Ni nak tanya balik: - Awat sekarang baru tanya ni πŸ˜‚? . -Kak Lin- . #MerveMom #thestoryofelin #bizznurse #rufaydahkiosk #kakakkiosk #bronan #cucumatsalleh #kulliyyahofnursing #iiumnursing #nursingstudentsociety #nursinguia #kon #koniium