banasya syaffa

banasya syaffa @banasyasyaffa



Kesabaran kuring aya batasna, tapi cinta kuring ka anjeun teu aya beakna #tugassunda #smkn9bandung #aksarasunda Banasya syaffa marcella X-TB1